TV8'den Yeni Dizi 'Aşk-ı Roman'

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
19,832
Puanı
1,060
xBUGRAx yeni bir haber konusu açtı

tv8'den Yeni Dizi 'Aşk-ı Roman'

1400bbaf3b2b72f58b40ba71c899862a.jpg

tv8 ekranlarında çok yakında yepyeni bir dizi başlıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cennet Mahallesi dizisinin 'Evleneceksen Gel' adaylarının başrol olacağı şekilde yeniden ekranlara döneceği haberleri çıkmıştı. O dizinin kanalı tv8 oldu!

Solmaz Ciros ve Kaan Güvenilir'in başrollerini paylaştığı ve Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği 'Aşk-ı Roman' Ağustos ayından itibaren Hafta İçi Her Gün tv8'de ekranlara gelecek!

İşte dizinin fragmanı:

Son düzenleme:
İyi olmuş uydu kanalına yakışır bir diziydi. :A

Dizi ayağına Global yine bize kazık atmaz umarım. :A

Yok artık, bi de hafta içi her gün mü yayınlanacak? :F

"Egleneceksen Gel" daha iyiydi bence. :D

Acun Show'u fena sırtından vuruyor :F gerçi batar bu dizi sonradan:X

Bunlar hani küsmüştü yine barişmiş geçen :F dizi varken Seda'ya çıkarlar mı acaba :A

Eğer bu dizi Show'da olsa bir daha yüzüne bakmazdım ama neyse ki tam kendisine uygun kanalı bulmuş. Acun kaliteyi git gide dibe çekiyor. :)

TV8 hala yayında mı? :F Tanıtım Cennet Mahallesi'nin Flash TV versiyonu gibi, sanki vine fenomenleri veya youtuber'lar tiye alıyor gibi. :A

İlk 100'e giremezler umarım. :X

Serap Paköz'ü alın siz de öyle bir şey olursa. :A
Var ya yıllardır hep aklımdan geçiyordu Serap hanıma program yaptırmak ama yanaşmadılar bir türlü. Serap Ezgü ile Kadının Sesi bir zamanlar Show'da yayınlanıyordu. :D Gerçekten çok sevdiğim bir ekran yüzü. :D

Var ya yıllardır hep aklımdan geçiyordu Serap hanıma program yaptırmak ama yanaşmadılar bir türlü. Serap Üzgü ile Kadının Sesi bir zamanlar Show'da yayınlanıyordu. :D Gerçekten çok sevdiğim bir ekran yüzü. :D

Hatırlıyorum Serap Show'da Kadının Sesi İnci TGRT'de Sizin Sesiniz diye yapıyordu program yarışıyorlardı. :F

Hatırlıyorum Serap Show'da Kadının Sesi İnci TGRT'de Sizin Sesiniz diye yapıyordu program yarışıyorlardı. :F
Yeni sezonun yükselen formatları bunlar olacak gibi siz de İnci'yi erken başlatıp izleyici kazandırın. Haber öncesinden. :A

Başta TGRT'deydi ama Serap babaannnem izlerken hatırlıyorum o izlerken ben de oyuncaklarla oynardım. :F

Yeni sezonun yükselen formatları bunlar olacak gibi siz de İnci'yi erken başlatıp izleyici kazandırın. Haber öncesinden. :A

Başta TGRT'deydi ama Serap babaannnem izlerken hatırlıyorum o izlerken ben de oyuncaklarla oynardım. :F

Evet Serap TGRT'den gidince TGRT'de öğle haberlerini sunan İnci'yi yerine koymuşlar FOX'ta başlamadan araştırmıştım. :F

Ne Seninle Ne Sensiz ile yeni bir yükselen format daha buluruz haber önüne. :A

Kanalın kapansın Acun. Bazen çok saçma kararlar veriyor bu adam. Arkadaşım bir sürü kaliteli yazar boşta çektirsene onlara birer tane film veya dizi zaten ortalık bomboş.