TV8'den 'Survivor' Atağı...

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

TV8'den 'Survivor' Atağı...

fft99_mf10718619.jpeg

Survivor 2018'in başlamasıyla TV8 ekranlarını 'Survivor' esir aldı!

Hafta başında kanalda yeni bir program başladı. Seda Akgül ve Hakan Ural'ın sunumuyla, Nur Tuğba Algül'ün yorumlarıyla 'Survivor Konuşalım' hafta içi her gün 11.00'de ekrana gelmeye başladı.

Her sezon hafta içi yayınlanan 'Survivor Panorama' ise bu sezon hafta sonuna alındı. Semih Öztürk'ün de yorumlarıyla renk kattığı program hafta sonu canlı canlı 15.15'de ekrana gelecek.

Survivor'ın yeni bölümünün ardından da bölüme dair sohbetler edilecek, bu sohbetler ise 'Survivor Ekstra' programında her Survivor'ın ardından konuşulacak.
Orijinal formatta oku

Acun kendini aştı iyice ne konuşacaklar bu kadar anlamadım ki :A

İlk kez böyle oluyor, bu ne böyle? 😱 Eskiden sadece Panorama olurdu, magazin programlarında da 5-10 dk gösterilirdi o kadar. Şimdi kanalın ismini Survivor yapmak lazım. :F
Panoramada hepsi konuşuluyordu zaten şimdi bu kadar programda neyi konuşacaklar merak ediyorum :A kesinlikle katılıyorum Survivor Tv olsun kanalın adı :A :A

Formatı eskitiyor iyi devam etsin böyle. :Z
Cnm zaten 7 falan alıyor normal günlerde. Bu şekilde abartarak daha da soğutur milleti. Yakın sezonlarda O ses gibi çöker 4-5'lere. :Z
Ya cidden dün 15dk baktım, hep aynı şeyler. Benzer parkurlar, aynı yarışmacılar. Boş heyacan yapan saçma araya giren az sonra temalı vtr'ler..

exatlon meksika ekibi ile survivor türkiye ekibi yarışmışlar galiba acun kendi marvel veya dc evrenini kuruyor:grinning:
not:acun ılıcalı ve beşiktaş içerir

Son düzenleme: