Tv8'den Hülya Avşar Kararı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Tv8 ekranlarında yayınlanan Hülya Avşar Show yeniden gün değiştirdi.

Hülya Avşar Show artık Cuma akşamları devam edecek. Program bir türlü istenilen reytinglere ulaşamadı ve hafta içi başlayan yayın hayatına , pazartesi ve salı geceleri devam etti. Fakat programın reytingleri bir türlü yükselemedi. Acun Ilıcalı son kararını verdi. Program Cuma geceleri yayınlanacak. Program Beyaz Show ve Kim O! gibi iddialı programlara rakip olmuş oldu.

Hülya-Avşar-Esma-Sultan.jpg

Vasatın altında bir program gibi geldi bana? 90'larda ki kız ve kardeşini konuk ettikleri programa bakmıştım, diğer koşeye bir adam koymuşlar arada lafa giriyor, bazen giriyor kimse takmıyor onu felan. Bazen stüdyo sessiz kalıyor, gelen ses tok değil zaten bir gariplik var gibi başlı başına?

Bence Acun yeteneksizden yollamak için buna girişti, yer dolduralım amaç. :(

Hayatımda izlediğim en kalitesiz bir program.
İlk bölümü izlemiştim hiç beğenmemiştim.

Hülya'yı boşta bırakmak istemiyordur. :)
Tamam da işi daha dolu bir programla yapabilir bu işi. Hülya Avşar'ın da sunuculuğunu pek beğenmem ama bir ara Habertürk'teydi galiba gayet iyi bir gece programı yapıyordu. Yani diğer faktörler daha iyi ayarlansa daha ortalama bir iş çıkabilirmiş en azından. :)

Bitmiş bir kadın ve format eğlencesi sıfır. Acun onu eziyordu reyting olup millet eleniyordu tek başına çekilmiyor kaldırabilirler yakında. ya da survivora katılsın birinci olur. herkes korkar makyajsız halinden adadan kaçarlar bu da birinci olur))