TV8'de 2 Program Daha Bitirildi!

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
TV8'de satım işlemi sonrası kanalın içini boşaltma süreci tüm hızıyla devam ediyor.

Haftanın talihlileri(!) Gülhan Şen'in sunduğu Gülhan'ın Galaksi Rehberi ve Yavuz Bingöl ve Serkan Çağrı'nın sunuculuğundaki Bir Ses Bir Nefes oldu.

Gülhan Şen programının bitirilişini sosyal medya üzerinden "9 yıldır bana ekranını açmış olan canım kanalım tv8'le yollarımız bugün ayrıldı. severek ayrıldık :) Yeri hep ayrı olacak kalbimde! Yaptığım işi zevkle seyredip ona anlam katan sizlere de çoook teşekkür ediyorum! Yeniden buluşacağız elbette, merak etmeyin! :) Biraz dinlendikten sonra teklifleri değerlendireceğim... Güzel kısmı, bu süreçte daha çok zamanım olacağı için daha sık irtibatta olacağız!" sözleriyle duyurdu.

Yavuz Bingöl ise programının kaldırılma haberini verirken Acun Ilıcalı'ya başarılar dilemeyi de ihmal etmedi. "Bir Ses Bir Nefes’ artık TV8 ekranlarında yok. Bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Herkes hakkını helal etsin. Birgün mutlaka buluşuruz yine Acun ve ekibine de başarılar diliyorum. Mutfaktan gelen bir televizyoncu, farklı ve başarılı bir kanal yapacağına eminim. Yolları açık olsun"

ben zaten demiştim böyle devam eder tv 8 in hiç bir programı kalmaz baştan sona her şey yenilenir bence
bence kötü oldu çünkü o kadar çalışan var ben çok üzülüyorum:(

Ben demiştim günler önce Gülhan final yapacak diye. :) :)

Son düzenleme:
Vay be. Koskoca Yavuz Bingöl Acun'un bir lafıyla işinden oluyor..