'tv8' Yeni Sezon Ön Tanıtım

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1405339059.jpg

Yeni sezon için çalışmalara erken başlayan tv8'den ilk tanıtım geldi.

Acun Ilıcalı, 13 Kasım 2013 itibariyle tv8'i satın almıştı ve Eylül 2014 itibariyle Star TV'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye, O Ses Türkiye, Survivor ve 3 Adam gibi yapımlarını kanalında yayınlayacağını açıklamıştı. Yeni yayın döneminde yepyeni iddialı projelerle tv8 ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor.

Ayrıca Rising Star ve Hülya Avşar da çok farklı bir show programı ile haftaiçi hergün tv8 ekranlarında olacak.

İşte tanıtım ;

Son düzenleme:
Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin kolaj bölümüne bir göz atayım derken denk gelmiştim, iyiydi tanıtım. İddialı bir kanal olacak gibi gözüküyor. :)

Tanıtım çok iyi olmuş çok beğendim.:) Yeni yapımları da tanıtmışlar ve Ütopya falan iyi gözüküyor. Merakla beklediğim Hülya Avşar Show.:X

Tanıtım kötü ama içerik olarak zengin ve güzel:X

American Ninja Warrior'u biliyordum ama hiç izlememiştim.Sanırım Fox Türkiye'de vermişti(b)

Yeni yemek yarişması güzele benziyor.Master Chef'i alsaymiş keşke ve Öykü Serter'im sunsaydı:X Öykü demişken aklıma BBG geldi keşke o efsaneyi geri getirse Acunn MNG shopping yada on8 tv'nin frekansından 24 saat izlerdik :X

Rising Star'ı american versiyonunu izledim hiç beğenmedim.Belki de jurinin etkisi çoktu😕 Özellikle Ludacuris çook itici bir juri uyesi ve ABD'de tutmadı yarişmadı. Bizdekinin de tutacağina pek emin değilim.Aynı kanalda 2 şarkıcı yarişması(b) Acun YST'ye gelen şarkıcıları O ses'e yolluyordu şimdi napacak? O ses'ten eleneni Rising Star'a mı yollayacak?

Utopia merakla beklediğim yarişma izlerim haber öncesi veya haber saati günlük yayınlanır ditye düşünüyorum.

Tv8 den beklediğim tanıtım gelmiş.Acun bu sene iddalı, tanıtımdan anlıyoruz.[emoji1]

tv8 yeni sezonda bütün bombaları patlatıyor.. Acun yakında bi kanal daha alır.:)

bence başarılı bir tek perşembe günüm dolu o gün kanal d deyim onun haricinde tv izlersem tv 8 bakarım gibi

Tanıtım kötü ama içerik olarak zengin ve güzel:X

American Ninja Warrior'u biliyordum ama hiç izlememiştim.Sanırım Fox Türkiye'de vermişti(b)

Yeni yemek yarişması güzele benziyor.Master Chef'i alsaymiş keşke ve Öykü Serter'im sunsaydı:X Öykü demişken aklıma BBG geldi keşke o efsaneyi geri getirse Acunn MNG shopping yada on8 tv'nin frekansından 24 saat izlerdik :X

Rising Star'ı american versiyonunu izledim hiç beğenmedim.Belki de jurinin etkisi çoktu😕 Özellikle Ludacuris çook itici bir juri uyesi ve ABD'de tutmadı yarişmadı. Bizdekinin de tutacağina pek emin değilim.Aynı kanalda 2 şarkıcı yarişması(b) Acun YST'ye gelen şarkıcıları O ses'e yolluyordu şimdi napacak? O ses'ten eleneni Rising Star'a mı yollayacak?

Utopia merakla beklediğim yarişma izlerim haber öncesi veya haber saati günlük yayınlanır ditye düşünüyorum.
Hacı bir yarışma daha var orda, onu unutmuşsun.:)

İçerik çok iyi tanıtım güzel yeni sezonda bomba gibi olucak TV 8 bu arada avrupa liglerinden biri göstercekmi Tv 8 @sürgünüm (b)

Anamm ninja warrior ABD varmış [emoji2]

Birde gece ekranına WWE'yi koysa tadından yenmez süper birşey olur.

Tanıtım güzel olmuş.TV8 yeni sezonun en çok izlenen kanallarından birisi olacak galiba. :)