TV8, Yaz Boyu Film Yayınlayacak!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

TV8, Yaz Boyu Film Yayınlayacak!

tv8-yeni.jpg

TV8 ekranlarında yaz boyu yerli/yabancı filmler izleyiciyle buluşacak!

Geçtiğimiz yazlarda 'Rising Star Türkiye' programıyla izleyiciyi ekrana çekmeyi amaçlayan TV8, programla hayal kırıklığına uğraşmıştı. Bu yıl 'Rising Star Türkiye' programı ekrana gelmeyecek. Kanal, yaz boyu yayınlamak üzere 100 film satın aldı.

Kanalda bu akşam 20.00'da Deliha, yarın Recep İvedik 4, cuma Düğün Dernek 2 filmleri ekrana gelecek.
Orijinal formatta oku

aa böyle saçma sapan filmler yerine yeşilçam yayınlasalar çünkü tanıtımda filmlerin yeşilçam olucağı yönündeydi :F @Yiğitt

aa böyle saçma sapan filmler yerine yeşilçam yayınlasalar çünkü tanıtımda filmlerin yeşilçam olucağı yönündeydi :F @Yiğitt
Filmler haftaya ile birlikte yayınlanmaya başlayacakmış diye duydum ben, yani bunları çerez diye bu haftaya koymuş. Haftaya ile birlikte (hafta sonu da olabilir) yerli/yabancı dolu film izleyeceğiz TV8'de. :D

Filmler haftaya ile birlikte yayınlanmaya başlayacakmış diye duydum ben, yani bunları çerez diye bu haftaya koymuş. Haftaya ile birlikte (hafta sonu da olabilir) yerli/yabancı dolu film izleyeceğiz TV8'de. :D
Yaz ayları yabancı film izlemek gibisi yok vlla yaz dizileri çıktı filmlere yönelmiyorlar ama @mrt-06 ın kanalı bu alanda çok başarılı yazları show çok güzel yabancı filmler veriyor :Z

atv de örümcek adamın ilk 3 serisini vermeye tekrar başlar yakında :A :A :A

Yaz ayları yabancı film izlemek gibisi yok vlla yaz dizileri çıktı filmlere yönelmiyorlar ama @mrt-06 ın kanalı bu alanda çok başarılı yazları show çok güzel yabancı filmler veriyor :Z

atv de örümcek adamın ilk 3 serisini vermeye tekrar başlar yakında :A :A :A
Bu hafta Kanal D'mde de bol bol film var, bekliyoruz kanalıma. :bhr:

Arkadaş Burak Aksak, Selçuk Aydemir ve Onur Ünlü ekipleri ile boşta. Yaptırsana onlara birer dizi. Nasıl olsa sen reytinglere fazla bakmıyon. Hem biraz da sempati kazanmış olursun.

Bari daha güzel filmler alsaymışş Düğün dernek güzel ama Recep ivedik olmasın artık ya

Survivor All Star`ın falan tekrarlarını yayınlasa ya da O Ses`in enlerini daha fazla reyting alır. Millet zaten Acun`u gördü mü zaten izlemese de kanalı orada bırakıyor. :D