'Tv8, Okan'dan Rahatsız Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Rahşan Gülşan, RTÜK tarafından ağır bir cezaya çarptırılması gündemde olan Okan Bayülgen'in durumunu TV8 Genel Müdürü Abiş Hopikoğlu'na sordu...
RAHŞAN GÜLŞAN / HABERTÜRK

Dün öğleden sonra Okan'a RTÜK'ten verilmesi planlanan ceza artık tebliğ edilmiştir diye TV8 Genel Müdürü Abiş Hopikoğlu'nu aradım.
Hatırlarsanız pazar günü yazdığım yazımda kendisi bu tarihte cezadan kesin haberdar olmayı umuyordu. Ancak hâlâ ceza netleşmemiş. Abiş Bey'in duyumlarına göre cezada hafif bir gevşetilme yaşanmış ve RTÜK iki hafta boyunca Okan'ın yaptığı tüm programları kapatmak yerine sadece o lafın söylendiği Muhabbet Kralı programının iki hafta boyunca kapatılmasını düşünüyormuş. Tabii ceza kanala tebliğ edilmeden net bir sonuca ulaşamayacağız. Hazır aramışken merak ettiğim başka bir soruyu daha yönelttim Hopikoğlu'na. O da bu tartışmalardan ve Okan'ın televizyondaki performansının RTÜK'ten sert yaptırımlara neden olmasından kurumsal olarak rahatsız olup olmadıklarıydı. Okan'a "yavaş ol" deyip demeyecekler miydi? Abiş Bey'in cevabı gayet net oldu: "Okan'a öyle demek bir tarafa, uyarmayı bile düşünmedik. Bakmayın Okan zaten çok duyarlı bu konularda. Bir doktorun programda söylediği bir kelimeden mizah yaratmış. Okan'a o yönüyle ne ben ne de bir başkasının kısıtlama koymasının doğru olmayacağını düşünüyorum." Ne diyeyim, bravo Abiş Bey!

rahatsız olması saçma olur ilk 50 ye sokuyor okan programını

show da acun neyse tv8 dede okan aynı konumda ikiside kanallarının medya yüzü..

Aslında Okan'ın bekledikleri kadar ilgi çekmediğini düşünüyorum TV8'de. Okan'ın TV8'e reyting anlamında önemli bir faydası olmadı kanımca. Ama her şey reyting değil tabi.

Aslında Okan'ın bekledikleri kadar ilgi çekmediğini düşünüyorum TV8'de. Okan'ın TV8'e reyting anlamında önemli bir faydası olmadı kanımca. Ama her şey reyting değil tabi.

tv8 hiç bi programıyla ilk 50 ye girememiştir bence... okan olmasa o da olmazdı + her programı olduğunda sosyal medyayı sallıyor zaten yeter bu da tv8 için

tv8 hiç bi programıyla ilk 50 ye girememiştir bence... okan olmasa o da olmazdı + her programı olduğunda sosyal medyayı sallıyor zaten yeter bu da tv8 için

Demek istediğim Okan'ın, kanalın diğer yapımlarına veya kanalın prestijine önemli bir katkısının olmaması. Yani Okan gelince tv8 uçmadı.

Demek istediğim Okan'ın, kanalın diğer yapımlarına veya kanalın prestijine önemli bir katkısının olmaması. Yani Okan gelince tv8 uçmadı.

o konuda haklısın ama zaten tv8 de böyle bi şey beklemiyordu bence çünkü okan'ı izleyen yine kendi sabit seyircisi