TV8’in Yeni Sezon Afişi Yayınlandı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Ekranların sevilen kanalı TV8’in yeni sezon afişi yayınlandı.

2018-19 sezonunda yeni dizi ‘Kızım’ ve 2. sezonuyla ekrana gelecek olan ‘Jet Sosyete’nin yanı sıra ‘O Ses Türkiye’, ‘Survivor’, ‘Masterchef Türkiye’, ‘Yemekteyiz’, ‘Gerçeğin Peşinde’, ‘Gel Konuşalım’, ‘Bugün Düğünümüz Var’ ve ‘Magazin 8’i ekrana getirecek olan kanal #Beraberiz sloganıyla tüm ekran yüzlerini bir araya getirdi.

Bu sezon da TV8’de #Beraberiz!

IMG_20181001_195417.jpg

Son düzenleme:
Tüm gazetelerin hafta sonu ekine reklam verilmiş. Tabii harcayacak para bol olunca. Fotoğrafı da kendi emeklerimle çektim. :A

Jet Sosyete ekibinin en önde olması kalp ben. 8'in alt kısmını tek başlarına doldurmuşlar. Gizem de herkesten büyük olmuş. Ay bayıldım resmen. :bhr:

Tüm gazetelerin hafta sonu ekine reklam verilmiş. Tabii harcayacak para bol olunca. Fotoğrafı da kendi emeklerimle çektim. :A

Neyse iyi olmuş. Jet Sosyete ekibinin en önde olması kalp ben. :bhr:
Tam çekeydin ortalayıp :A
Eline sağlık yinede :A:A

Sade ve güzel afiş olmuş.. (FOX'tan sonra tabii) Kanal Jet Soyete'ye çok güveniyor. Umarım ellerinde kalmaz, Acun'da güzel çıkmış afişte!

Yalnız şimdi fark ettim Eser Yenenler de var. Top'ta program yapmayacak mıydı ne işi var burada. :(

Çok iyi olmuş jet sosyeteye güvenden mi yoksa yeni diye mi önü vermişler bilemedim :A