TV8’den MasterChef Hamlesi: Erken Final, Ardından “Altın Kupa”

Hazem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,240
Puanı
1,060

TV8’in sevilen yapımlarından MasterChef Türkiye için final kararı erkene çekildi. Yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği, jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun yer aldığı yarışmanın reytingi beklentilerinin altında kalması nedeniyle planlanandan önce final yapacak.

Programın büyük finali 6 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek. Finalin hemen ardından ise izleyiciler, 7 Aralık’ta başlayacak olan yeni format “Altın Kupa” ile buluşacak. Geçmiş sezonlara damga vuran yarışmacıların yeniden yarışacağı bu özel formatın ne kadar süreceği henüz belli değil.

Sadece 3 kadin yarismaci mi?

Survivor icinde bir final tarihini önden belirlemesinler. Bu sene diziler dahada güclü ve insanlar yarismadan bikti. Yine hüsran olacaktir.

Bu yıl hiç ilgi çekmedi. Şaşırtmadı bu hamlesi. Altın Kupa diyeceğine All Star deseydin ya. Komedi resmen.

Alt bantta geçen reklamda 3 kadın görünüyor, bana da az geldi.
yarisma uzun soluklu olmayacaksa anlasilan ordaki yarismacilar olacak sadece. Belki reytinglere göre eklemeler olur sonrasinda. Cok bir fark olmazsa mini bir yarisma olur Survivor baslayana kadar.
Yurt disindaki MasterChef yarismalari cok kisa suruyor. Belki bu Altin Kupa konseptini ona göre ayarlarlar.

Reactions: Hazem
Güzel bir hamle, seyir zevki verir. Barbaros Yoloğlu saflarındayız.

Reactions: 12.Adam
Bu sezon eski ilgisinden uzak kalsa da final bölümleri normal olanlardan daha yüksek reyting alıyor cumartesiye denk gelecekse Ben Leman'a sorun yaratmaz umarım.

Bu sene tırt geçti program cidden. Her sene daha çok izlerdim bu sene baglanamadım. İstediğim yarışmacılarda elendi hep elemelerde. Finale bakabilirim yada bakmam fikrim yok