tv2'den Yerli Yapımlar!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,229
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Doğan Grubunun yeni kanalı olan tv2'den yerli yapımlar yayınlamaya başlıyor.

Pazartesi gününden itibaren tv2'de yayınlanacak yerli yapımlar belli oldu.

12.50 Kavak Yelleri
14.10 Üsküdar'a Giderken
15.30 Haneler
16.55 Şanslı Masa
18.15 BKM Mutfak

Aynı zamanda bu yapımlar Kanal D'de ekrana geliyordu.

tv2cokyakindayayinhayat.jpg

Özel Haber

Abdullah AKTAN/FavoriForumum

Bu haberin her hakkı saklıdır. İzin almadan veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır. Bu kuralın ihlal edilmesi halinde gerekli kuruluşlarca gereği yapılacaktır.

Son düzenleme:
Bkm Mutfak dışındakiler şaşırtmıyor ama ÇGHB'yi feda etmesi sürpriz oldu, daha kullanıyordu onu...

Bugün itibariyle bu yayın akışı olacak ama önümüzdeki günlerde neler olacağı belirsiz. :)

Şanslı Masa eklenmemiş. Şanslı Masa da 16.55`te!
Konuyu 21.00 gibi biliyordum da Yeni Hafta konuları olsun diye bekledim ama geç kaldım :J

Şanslı Masa eklenmemiş. Şanslı Masa da 16.55`te!
Konuyu 21.00 gibi biliyordum da Yeni Hafta konuları olsun diye bekledim ama geç kaldım. :J

Bende biliyordum çoktan ama emin olamadım. Bu arada ben diyorum ne eksik kaldı, Şanslı Masa eksikmiş. Ayrı ayrı açmana gerek yoktu bu arada. :)

Kavak Yelleri burada 12.50 diye geçiyor fakat RevaN 11.50 dedi ? Hangisi doğru inşallah 11.50 dir de rahat izlerim

Arka Sıradakilerin Tv2 ile alakası yok. Heleki ilk sezonunun. Ben eski dizilerin bir de Küçük Sırların yayınlanmasının taraftarıyım :D
Melekler Korusun ve Hayat Bilgisininde FOX ile alakası yoktu ama bak 2 yıldır tekrarları veriliyor...

- - - Ekleme - - -

Ha bu arada RevaN Küçük Sırlar olmasada Gossip Girl Eylülde hafta içi verilcek ... :D

'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yeniden yayınlanması çok iyi oldu. İlk bölümünden itibaren yayınlanıyor ve çok iyiydi.