tv2 Sezonu Açıyor!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,229
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

tv2 yeni yayın dönemini 3 Eylül'de açıyor, yepyeni yapımlar ekrana geliyor!

Hafta İçi Her Gün: 19.15 - Gossip Girl
Pazartesi: 20.00 - Pretty Little Liars (TV'de İlk Kez)
Pazartesi: 23.00 - Titanic: Blood & Steel (TV'de İlk Kez)
Salı: 20.00 - The Killing (TV'de İlk Kez)
Salı: 22.45 - Entourage (TV'de İlk Kez)
Çarşamba: 20.00 - Mek8 (TV'de İlk Kez)
Çarşamba: 22.30 - The Pasific
Perşembe: 20.00 - Lie To Me (TV'de İlk Kez)
Perşembe: 23.00 - Rome

tv2cokyakindayayinhayat.jpg

Özel Haber

Abdullah AKTAN/FavoriForumum

Bu haberin her hakkı saklıdır. İzin almadan veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır. Bu kuralın ihlal edilmesi halinde gerekli kuruluşlarca gereği yapılacaktır.

Son düzenleme:
Belki, çok belki ilerleyen senelerde de yerli türk dizileri yayinlarlar..

eh...Ben sandim gunduzde verirler en azından evlilik programı moda programından farklı şeyler alternatifim olur diyordum.Zaten 20'den sonra izleyecek dizilerimiz var neden 2-3 senelik dizileri hatta bazilarini iizlediğim hhalde neden orayı izleyelim ki?

Bu kanal böyle atılımlarla iyi bir izleyici kitlesi edineceğini düşünüyorum. Yerli yapımlara zaten yer verilecek fakat tekrar bölümleri yayınlanacak ve daha çok gündüz kuşağında yer alacak. Yerli dizileri yeni bölümleriyle yayınlamaya tekrar başlatırlarsa, elde ettikleri izleyici kitlesini kaybederler. Türk dizileri yeni bölümleriyle yayınlanacaklarsa süresini kısmalılar. 'Bir Erkek Bir Kadın', 'Acayip Hikayeler' gibi yerli yapımlar yayınlanabilir. Süresi az ama sevilecek yapımlar. Diğer türlüsünü düşünelim, tv2 boş yere kurulmuş olur. Yabancı diziler ağırlıklı olacaktır. Yabancı filmlerde olacak. Doğan grubunun elinde iyi şeyler vardır diye düşünüyorum. O yüzden iyi yabancı diziler, iyi yabancı filmler yayınlanabilir. Bu kanal için kesinlikle altyazı desteği şart. Altyazı desteği olursa bu kanalın izleyici kitlesi biraz daha artabilir. Yayınlanacak diziler iyi, daha iyilerini yayınlayabilirler. Hayırlı olsun, başarılar dilerim tv2'ye.

Konuyu güncelledim. Detaylı bir şekilde 'tv2' kanalının, yeni yayın akışını inceleyebilirsiniz. :)