TV Haberleri Bölümü Genel Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
70735

Televizyon haberlerinin vazgeçilmez adresi olan FavoriForumum, yeni adıyla Fav10.net yeni sezona hazır!

Her sezon binlerce kişiye televizyon haberlerini ulaştıran Fav10.net üyeleri yeni sezonda da 'özgün' ve 'kaliteli' konularıyla okuyucuyla buluşacak. Fav10.net yönetimi olarak 'TV Haberleri' bölümünde konu açacak olan arkadaşlardan bazı isteklerimiz var. Daha okunası, daha açık ve daha net haberlerin okuyucuyla buluşturulması için güncel isteklerimize kısaca bir göz atalım:

  • Her konuda 'anahtar kelime' kullanımı zorunlu hale geliyor. Üyelerimizin ve ziyaretçilerimizin aradıklarını rahat bulabilmesi için konu açacak olan arkadaşlar, konuyla alakalı anahtar kelimeleri eklemek zorunda.
  • Açılan konularda 'resim' kullanımı zorunlu oluyor. Konuyla alakalı bir resmin kullanılması bizler için yeterli, görselliğe önem veriyoruz.
  • Konu başlıkları daha açık olmalı. Örneğin, ''_______ Dizisine Yeni Oyuncu'' başlığı yerine oyuncunun ismini başlığa ekleyerek diziye katıldığını duyurmak önemli. Hem dikkat çekilmesi, hem konunun anlaşılır ve açık olması önem arz ediyor.
  • Konu içeriğinin en az 50 kelimeden oluşması gerekiyor. Yıllardır forumda kural olan 50 kelime yeniden zorunlu hale geliyor.
  • Konu içeriğinin alındığı kaynağın belirtilmesi zorunlu. İçeriği hangi siteden, hangi isimden aldıysak konunun altına 'Kaynak' şeklinde belirtmek büyük önem arz ediyor.
  • Forumda hiç istemediğimiz 'kopya konu' yeniden dikkatleri üzerine çekti. Yönetime gelen şikayetler doğrultusunda açılacak kopya konunun silineceğini, kopya konu açan arkadaşın favori üyeliğinin alınacağını belirtmek istiyoruz. Konu içeriklerinin 'özgün' olması bizler için önemli...
Konuyla alakalı sorular için bana veya yönetimden bir arkadaşa başvurabilirsiniz... Forumumuz adına hayırlı olsun!

Fav10.net Yönetimi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...