Aslında bir önceki mesajda bunu yazmaya çalıştım bir bütün şeklindeişte şimdi oldu
Hediyelerin devamını bir kaç güne veririm
Aslında bir önceki mesajda bunu yazmaya çalıştım bir bütün şeklindeişte şimdi oldu
Hediyelerin devamını bir kaç güne veririm
Hediyeler muazzam bayıldım çok teşekkürler
Hediyeler muazzam bayıldım çok teşekkürlerTebrikler @turkuazzNice nice yıllar aramızda olursun umarım. Birlikte daha çok Kara Sevda'lar izleyeceğiz hayırlısıyla.
Kaliteli hediyelerin.
Hediyeler muazzam bayıldım çok teşekkürler
Hiç sorun değil kutlama dahi yeterli,bu arada çok iyi hediyeler secmişsin teşekkürlerSeninde hediyelerinde geciktim
Sana şanlı tarihimizin kupalarını ve en sevdiğin adamı hediye ediyorum
hediyeler çok iyi,paylaştığın ilk foto hoş bir mekan,şarkılarda çok iyi son paylaştığın ayrıca iyi,çok teşekkürlerEvet hediyelerin devamı :
Sabah işe giderken çektiğim bir foto ( Artık forumdakilerin çoğu bu mekanı tanıyorgüncel)
Ekli dosyayı görüntüle 61668
Şu sıralar en çok dinlediğim Bilal Sonses şarkısı:
Çok sevdiğim bir şarkı:
Sevdiğim bir Bergen Şarkısı:
Çarşının göbeği orası. 3 taraftan tramvayların buluştuğu nokta. Sol ve sağ taraf komple Avm ile dolu. Kuşların mekanı diyorum buraya geneldehediyeler çok iyi,paylaştığın ilk foto hoş bir mekan,şarkılarda çok iyi son paylaştığın ayrıca iyi,çok teşekkürler
Çok teşekkürler sende forumun kaliteli üyelerindensin,bu arada hediyeler içinde çok teşekkürler
Ama benim mesajı kaçırmışsınÇok teşekkürler sende forumun kaliteli üyelerindensin,bu arada hediyeler içinde çok teşekkürler
Kuşların bulunduğu yer iyi mekandırÇarşının göbeği orası. 3 taraftan tramvayların buluştuğu nokta. Sol ve sağ taraf komple Avm ile dolu. Kuşların mekanı diyorum buraya geneldeÇok kuş geziniyor orda. Baya paylaşmıştım yaz ve kış foto
edit:
Ay dur şuan tamda oraya yakın indim.
Yeni foto atayım karşıdan çekilmiş hali(Yağmur hafiften atmaya başladı)
Ekli dosyayı görüntüle 61685
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?