Turksat 4A Devri Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizimki şuan benzer bişey kutu yok bizde merkezi sistem ?
41091_Next-Kanky-Uydu-Alicisi_000_1402123430.jpg
http://www.frmtr.com/next/5529818-next-kanky-kanal-arama-nasil-yapilir.html

Burda anlatılmış sen markasını google yaz çıkar basit iş merak etme ama bu alıcılar SD sen hd yayın izleyemeyecen sanırım)))

Beyler turksat biraz önce açıklama yaptı. Taşıma işi yatmış))) turksat becermedi sanırım bu işi

Bir saate olup bitecek

Tek frekans girip otomatik taratip bütün kanallari bulabilirsiniz

Otamatik kanal bulma frekansi11844v 2222

Turksat 4a için anten aylarına gerek yok. Zaten o da diğer uydular gibi 42 derecede. Frekanslar için hepsini tek tek girmeye gerek yok otomatik tarama ile hepsini bulabilirsin
Peki biz hiçbir şeye karışmadan, televizyon -ya da uydu alıcısı- kendi başına otomatik olarak halledemiyor mu?

Peki biz hiçbir şeye karışmadan, televizyon -ya da uydu alıcısı- kendi başına otomatik olarak halledemiyor mu?
KGS liyse uydu alicin(yeni uydu alıcılarında var) onlar otomatik gunceliyor diğer turlu senin otomatik arama frekansını girip taratman lazim.

Zaten biraz ince turksat açıklama yaptı taşıma işlemi iptal oldu ramazan sonrasına kaldı

KGS liyse uydu alicin(yeni uydu alıcılarında var) onlar otomatik gunceliyor diğer turlu senin otomatik arama frekansını girip taratman lazim.

Zaten biraz ince turksat açıklama yaptı taşıma işlemi iptal oldu ramazan sonrasına kaldı
Yeni aldık televizyonu vardır bence. :D Neyse ben hiçbir şeye karışmayayım olursa olur, olmazsa ayarlarım.

Çabucak olup bitseydi, ne olacaksa. :(

Türksat'tan yapılan açıklamada, 14 Temmuz gecesi gerçekleştirilmesi planan TV frekans değişikliğinin ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı. @beyazsoy :D

d smart ve digiturk u olanlar bunlarla uğraşmıyacak galiba
Abi asıl biz D-Smartlılar yandık. Bu gece saat 22.00 den uyduyu kapatıp sabah uyandığımızda açacaz yoksa ayar yapılması gerekiyor ve 15 tl ücret alıyorlarmış. Allahtan bugün kapılar takıldı 2 gün teyzemlerde kalacaz kapıların yapışmasını beklicez evde dursak kapı kafamıza bile düşermiş :F

Tivibu'da rahatım ama mutfaktaki TV uğraştıracak aslında erteleme iyi oldu HD uydu alıcı aldırmak istiyorum babama. :A