Büyük ihtimalle. Eğer bu bölüm olsaydı fragmanlarda olurdu yada bölüm sonunda olabilir.Pera diğer bölümmü gelecek acaba
Büyük ihtimalle. Eğer bu bölüm olsaydı fragmanlarda olurdu yada bölüm sonunda olabilir.Pera diğer bölümmü gelecek acaba
Büyük ihtimalle. Eğer bu bölüm olsaydı fragmanlarda olurdu yada bölüm sonunda olabilir.
Benim de garibime gitti.Yıllarca EDHO'da oynayınca burada garip durmuş.
Ay gerçekten gireceği rol çok saçma. Yine Koroğlu ailesine bir düşman oluşturmaya çalışıyor senaristler.
Şunu anlamadılar ki, izleyici artık dizideki bu tarz konulardan sıkıldı ve Nalan'ın gerçek hikayesine girişi bekliyor.
Bence senaristler gelecek sezon Nalan-Hayri konusuna girmek istiyorlar, o yüzden bu sezon Koroğlu ailesinin saçma şirket konularını yazarak uzatmalara oynuyorlar.özellikle şöför ve nalan hikayesi de daha olması gerekenler arasında. Reytingleri böyle düşmeye devam ederse nasıl toparlayacaklar bilmiyorum.
Kesinlikle ancak önümüzde ki sezon garanti diyerek diziyi bu kadar hor kullanmaları çok amatörceBence senaristler gelecek sezon Nalan-Hayri konusuna girmek istiyorlar, o yüzden bu sezon Koroğlu ailesinin saçma şirket konularını yazarak uzatmalara oynuyorlar.
Senarist grupuna güzel bir uyarı verilmezse sezon finalinde 4-5 zor alacaklar. Sosyal medyasına baksan herkes senaryonun ne kadar kötüye gitmesinden yazıyor.
Valla uzun zamandır bu gelişmeyi bekliyorum. Kim çıkacak acaba? Nalan'ın gerçek babası ile ilgili fakir birisi olarak bahsediliyor ama bakalım nasıl bir karakter çıkacak karşımıza.Nalan'ın gerçek babası yaşıyor mu? Belki o olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?