şu didişmelerimizi çok özleyeceğimGerçekler bunlar
şu didişmelerimizi çok özleyeceğimGerçekler bunlar
Ben gitmiyorum kişu didişmelerimizi çok özleyeceğim
yok o anlamda demedim, survivor bitti ya o yüzden dedimBen gitmiyorum ki
Bende senin ihanetlerini hiç unutmayacamyok o anlamda demedim, survivor bitti ya o yüzden dedim
her olayı ne kadar abartıyorsun sendeBende senin ihanetlerini hiç unutmayacam
Abartmıyorumher olayı ne kadar abartıyorsun sende
bazen bana kin besliyorsun diye düşünüyorum nedenseAbartmıyorumaynısı Duyguya yapılsaydı ne hissederdin acaba
Doğru düşünüyosunbazen bana kin besliyorsun diye düşünüyorum nedense
Kin değil sadece yaptıklarını anlamıyorumbazen bana kin besliyorsun diye düşünüyorum nedense
Aga şimdi dedi ki işte kız arkadaşım vardı barmenlik arıyorlar bir barda gel sende barmenlik yap dedi işte gittim bir gün adam benim dans yaptığımı öğrenmiş dedi ki sahenye çık dans et dedi çıktım dans ettim sonra adam dedi bu dans pek olmadı en iyisi farklı şeyler yap işte öyle dedi o dansa başladımMadem dans edecektin o zaman öyle kadınların yaptığı gibi yapmayacaktın adam gibi cidiyetii bozmadan dansını edecektin ilk izlediğimde bu ne ya dedim yazık cidden boşuna üzülmesin kendi eden ağlamaz
O da yapmasaymış o zaman erkek adama yakışmaz öyle kıvırmakAga şimdi dedi ki işte kız arkadaşım vardı barmenlik arıyorlar bir barda gel sende barmenlik yap dedi işte gittim bir gün adam benim dans yaptığımı öğrenmiş dedi ki sahenye çık dans et dedi çıktım dans ettim sonra adam dedi bu dans pek olmadı en iyisi farklı şeyler yap işte öyle dedi o dansa başladım
Aga sonuçta kendisi yapmış ama sonradan bırakmış işteO da yapmasaymış o zaman erkek adama yakışmaz öyle kıvırmak
Zaten bi Turabi bide pelin konulari acinca hemen geliyosun 😉Kedi ciğer hesabı aga
Pelin konularına girmiyorumZaten bi Turabi bide pelin konulari acinca hemen geliyosun 😉
Delikanlılık küpeyle falan belli olmaz@Maskeli Fedai adamın kulağında küpe var ona ne dicen ?
Ama seviyosun kizi evlencek oda zatenPelin konularına girmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?