vadi arkadaşların bile sana destek vermiyor , turabinin kaderini yaşıyorsun sende bu forumdaHer fırsatta paylaşma
Sen ne diyon .ss
Adam hakkıyla aldı hem o takım arkadaşalrını takan yok kulisçiler yüzünden Gökhan kaybetti zaten
vadi arkadaşların bile sana destek vermiyor , turabinin kaderini yaşıyorsun sende bu forumdaHer fırsatta paylaşma
Sen ne diyon .ss
Adam hakkıyla aldı hem o takım arkadaşalrını takan yok kulisçiler yüzünden Gökhan kaybetti zaten
Ne gerek var bu videoya
olabilir sümbül ağanı nyerine gelsin ondan iyi kıvırıyor
Haha.
olabilir sümbül ağanı nyerine gelsin ondan iyi kıvırıyor
Vadici kardeşlerim bu konudaolmasada her zaman arkamdadırlar 😎vadi arkadaşların bile sana destek vermiyor , turabinin kaderini yaşıyorsun sende bu forumda
Gülme lütfenHaha.Bunu yeni gördüm.
Ha işte birinci oldu artıkVadici kardeşlerim bu konudaolmasada her zaman arkamdadırlar 😎
Hem adadakiler konuşmasın sonuçta 1.oldu demekki halk Turabiyi çok sevmiş
oo daha ne videolar var sen görsen şok geçirirsinHaha.Bunu yeni gördüm.
bak yine uyarı filan alacaksın , turabi için değmezGülmesene
Nasılsa Turabi 1.oldubak yine uyarı filan alacaksın , turabi için değmez
bak bu şekilde düşünebilirsin , kendini yıpratmana gerek yokNasılsa Turabi 1.oldu
Aynen tanıdıkbak bu şekilde düşünebilirsin , kendini yıpratmana gerek yok
hepimiz turabiyi tanıdık zaten
ben valla turabiyi savunmadım hiç bir zaman hatta el hareketi bile yapmıştı orda da kötüledim , sadee sizi destek veririm oda akın meselesi yüzünden , akın gidince benim amacım bitti zatenAynen tanıdıkTurabi adamlığıyla yarışmalardaki başarısı ve dobralığıyla kazandı
Biz düne kadar savunduğu adamı bugün kötülüyenleride tanıdık@Eray Güler
Lafı üstüne alınmak isteyen alırben valla turabiyi savunmadım hiç bir zaman hatta el hareketi bile yapmıştı orda da kötüledim , sadee sizi destek veririm oda akın meselesi yüzünden , akın gidince benim amacım bitti zaten
buralardan laf göndermeyede kalkma
valla bende çok şey söylerimde eleştiri kaldıramadığını da herkes biliyor sonra uyarı alıyorsun zatenLafı üstüne alınmak isteyen alır
Yav he hevalla bende çok şey söylerimde eleştiri kaldıramadığını da herkes biliyor sonra uyarı alıyorsun zaten
Nesi var başlığın?nasıl başlık o töbe töbefesatlık bende mi acabadizilerde falan rol almasın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?