Polat Şaşmaz
Favori Üye
oyun kazanmasi degil onenli olan saygili olmasiİzlemediğin halde yorum yapma aç bak kaç oyun kazanmış
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
oyun kazanmasi degil onenli olan saygili olmasiİzlemediğin halde yorum yapma aç bak kaç oyun kazanmış
Turabi hep dobra davrandı bugün tüm arkadaşları ikiyüzlülük yaptı Turabiyi kötülediler ama cevap smsten geldioyun kazanmasi degil onenli olan saygili olmasi
Halen daha inaniyon mu ? Eminim sms te Gokhan kazansa idi yorumun farkli olurdu be aga neyse ben ytiyorum hadi iyi geceler Allah rahatlik versinTurabi hep dobra davrandı bugün tüm arkadaşları ikiyüzlülük yaptı Turabiyi kötülediler ama cevap smsten geldi
Ben inanıyom sms e Gökhan haketmediHalen daha inaniyon mu ? Eminim sms te Gokhan kazansa idi yorumun farkli olurdu be aga neyse ben ytiyorum hadi iyi geceler Allah rahatlik versin
nasil ? 😱ayıp videoları ortaya çıkan kişi 😱
örn : turabi striptiz videoları meselanasil ? 😱
İşin aslını öğren hele gelörn : turabi striptiz videoları mesela
Katılıyorum.ayıp videoları ortaya çıkan kişi 😱
Sen gelme melun tatilimi zehir edersin Turabi diye diye.@Bully tatil yerine bende gelebilir miyim
bak ilk tefa katıldın bana , herşeyin bir ilki vardırKatılıyorum.
Sen gelme melun tatilimi zehir edersin Turabi diye diye.
Adresi mesaj atarsın artıkKatılıyorum.
Sen gelme melun tatilimi zehir edersin Turabi diye diye.
Duygun hiç ortalarda yok final günüde tek kelime edemedibak ilk tefa katıldın bana , herşeyin bir ilki vardır
Oldu canım hiç yapar mıyım öyle bir çılgınlıkAdresi mesaj atarsın artık
valla turabinin entrikaları yüzünden duygu ya fırsat kalamadı vallaAdresi mesaj atarsın artık
Duygun hiç ortalarda yok final günüde tek kelime edemedi
Birkaç gün eğleniriz işteOldu canım hiç yapar mıyım öyle bir çılgınlık
Duygu anca arkadan konuşurvalla turabinin entrikaları yüzünden duygu ya fırsat kalamadı valla
Sen Turabi diye başımın etini yiyerek tüm eğlenceme gölge düşürürsün.Birkaç gün eğleniriz işte
Duygu anca arkadan konuşursinsi Duygu
Yok ya Turabi dememSen Turabi diye başımın etini yiyerek tüm eğlenceme gölge düşürürsün.
tıpkı turabini konuştuğu gibi dimiBirkaç gün eğleniriz işte
Duygu anca arkadan konuşursinsi Duygu
Yiğite o anlamda demedi @Eray Güler de biliyortıpkı turabini konuştuğu gibi dimi
yiğitin yüzene kanki arkadaş , konseyde it demesi
akına konseyde çok koktun demesi dimi
duygu en azından böyle yapmıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?