RüzgarGülü
Favori Üye
Tamamını izledim. Sahneleri kesmeseler daha iyiydi. Şöyle +18 diziye ihtiyaç var Türkiye'de.İzle yalnız cidden sevebileceğini düşünüyorum.
Tamamını izledim. Sahneleri kesmeseler daha iyiydi. Şöyle +18 diziye ihtiyaç var Türkiye'de.İzle yalnız cidden sevebileceğini düşünüyorum.
o rtürkten dolayıZaten dün gece trendlerde görmüştüm ama bakmamiştimSen konuyu acınca olay var sandımPantolonla ben de yatıcam bundan sonra... onla mı ugraşip durucam cıkar giy filan
uyuşturucu yaptıTunça bak sen büyümüşte kızlarla yatağa girer olmuşnamıssız
İlk izlediğimde ağızımdan çıkan laf da buydu.Tunça bak sen büyümüşte kızlarla yatağa girer olmuşnamıssız
Bir defasında pompy böyle bir dizi yazmaya cürret etmişti sonrasında neler oldu kendisi biliyor.Bizim forumun RTÜK'ü @mrt-06 ürkütücüdür yapamazsın zaten.
sevdaluktanmı yoksa karagüldenmiİlk izlediğimde ağızımdan çıkan laf da buydu.
Bir defasında pompy böyle bir dizi yazmaya cürret etmişti sonrasında neler oldu kendisi biliyor.
Hep toplum yapımızı bozuyor bu zibidilerİlk izlediğimde ağızımdan çıkan laf da buydu.
Bir defasında pompy böyle bir dizi yazmaya cürret etmişti sonrasında neler oldu kendisi biliyor.
tunç sarhoş olduHep toplum yapımızı bozuyor bu zibidiler
larissa fuhuş çetesinden çıktıbu kız ebru %100 hamile kalır mesut dede olur tabi doğursa
evet düzelecek tunç belli oldu tezhan tezcan gerçek adıDiziye Tunç'u tedavi etmek üzere Kurtlar Vadisi Pusu'daki Erdem katıldı (gerçek adını bilmiyorum). Erdem dizide psikolog rolünü canlandıracak. @pompy @ömer karataş
onu admin yapmıştı yazmıcaktımki sadece bişey yaptığım belli olmasın dedim aşk yangının finalinde evlendirdim ardından elektrik çarptı öpüşürken ve hepsi öldü poliste Allah çarptı diye araştırmadı aslında cinayetİlk izlediğimde ağızımdan çıkan laf da buydu.
tunç sorguya alınıyor cinayet tanığı diyeTokmakhead ikinci evliliğine doğru koşuyor
işi zor tuncuntunç sorguya alınıyor cinayet tanığı diye
gamzenin ölümüne sebep olanı söylerişi zor tuncun
bir gelsene senaryoma @ömer karataş sende @papuleoo yu etiketlersinDiziye Tunç'u tedavi etmek üzere Kurtlar Vadisi Pusu'daki Erdem katıldı (gerçek adını bilmiyorum). Erdem dizide psikolog rolünü canlandıracak. @pompy @ömer karataş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?