Tuba Büyüküstün'e Dünya Basınından Büyük Övgü!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,859
Puanı
1,051
UNICEF iyi niyet elçisi Tuba Büyüküstün Suriyeli çocuklarla buluştu.

Güzel oyuncu dünya basınında güzelliği ve yardımseverliğiyle Türk Angelina Jolie olarak adlandırıldı.

Büyüküstün çocuklarlar sohbet edip oyunlar oynadı,duygusal anlar yaşadı.

Tuba Büyükstün kampla ilgili duygularını dile getirdi: Çok güzel yüzler, çok güçlü gözler gördüm.Hayalleriyle hayata tutunan çocuklar, bir ağaç gibi dimdik duran kadınlarla tanıştım açıklamasını yaptı.

Helal olsun Tuba'ya,çok güzel açıklama yapmış.

Tuba sadece bu işlerle uğraşmali)))

Son düzenleme:
Güzel bir davranış, diğer ünlüler de örnek alır umarım.

Helal olsun Tuba'ya. Türkiye'nin adini iyi yerlerde animsatiyor.

Kişi kendinden bilirmiş işi abartmak sizin işiniz karıştırdınız galiba

Bu başlıkla basında haberler çıktı bugün konuyu açan arkadaşımız da aynı başlığı kullanmış
Aa sendemi profil resmini o resmim yaptin valla bilmiyordum bunu yaptigini bnm hosuma gittigi icin yapmistim 😱 😱
Istersen değiştirebilirim

ayy herşey iyi hoşşta ben burada tubayı göremiyorum
anlayamadım ayoll nerede burda tuba göremedim ben

20 Dakika'nın MeleK'i işte... Yardımsever kadın. Tebrikler...

Orada burada saçma sapan türlü şeylerle 1. olan Diğer ünlülere de umarım örnek olur !

Kişi kendinden bilirmiş işi abartmak sizin işiniz karıştırdınız galiba

Bu başlıkla basında haberler çıktı bugün konuyu açan arkadaşımız da aynı başlığı kullanmış

Sen Emre ile engelli olduğun için görmedin sanırım Güzel oyuncu dünya basınında güzelliği ve yardımseverliğiyle Türk Angelina Jolie olarak adlandırıldı. Bu cümleyi konuştuk biz.

Yardım faliyetlerinde bulunması çok iyi ha ediyor r Tuba bu tür övgüleri tebrikler

Vay be forumda Tuba için iyi anlamda bir haber açıldı gözlerim yaşardı
Tuba'nın bu işi gerçekten severek yaptığı gözlerinden belli, bu da onu sevmemize yeter. Konu altına yapılan saçma sapan yorumlardan çıkarabildiğim, normal değilsiniz
Madem sevmiyorsunuz o zaman ilgilenmeyin zor olmamalı.