Tuba Büyüküstün'den Yeni Film

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
CDGxIjSWYAAL6I4.jpg

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'den yeni film geliyor.Başarılı oyuncu 'Votka Limon' filmiyle Venedik Film Festivalinde en iyi film ödülünü kazanan Hüner Salim'in yeni filminde başrol oynayacak.Tuba Büyüküstün'e başrolde eşlik edecek isim ise son olarak Aramızda Kalsın dizisinde yer alan Caner Cindoruk oldu.İnanç Konukçu'nun da yer alacağı filmin cast çalışmaları devam ediyor.Filmin çekimleri haziran ayında başlayacak

@Yakamoz-Asi @sürgünüm @-potterhead-

Filmle ilgili iyi bir ikili olurlar en azından uyumu yakalarlar. İkisini de sevmem. İkisi de benim bakış açıma göre kötü oyuncu. İzlemem ve merakla beklemem gereken bir film olmayacak.:):)

Her şey ortada yakışmışlar bence. Umarım güzel bir olur. Dizi de biteceği için Tuba özlemimizi sinema da gideririz. :)

Caner begendigim oyuncu.Hem oyunculugu iyi hem yakisikli
Tubayla isim olmaz )

Beğendim secimleri meryemin filmlerinden biriyle vizyonda cakışmazlarsa giderim kardesimle :)

caner cindoruk iyi iş çıkarır :) ikili arasında uyum olacağına sanmıyorum birinin oyunculuğu 10 üzerinden 8 diğeri 2:) anca görsel uyum olur:)

Engin Akyürekle oldukları kadar uyumlu bir çift olmamış olsalar da uyumlular. Hayırlı olsun.