Tuba Büyüküstün'den Engin Akyürek açıklaması!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634844433842935634.jpg

Onur Saylak- Tuba Büyüküstün çifti, önceki gece katıldıkları bir davette basın mensuplarının büyük ilgisiyle karşılaştı

Mekan çıkışında gazetecileri kırmayan çift , sokakta bir süre soruları cevapları. Rol alacağı "20Dakika" dizisi için Engin Akyürek ve Engin Altan Düzyatan'ın isimleri geçmesini hatırlatılması üzerine Büyüküstün, 'Ben de sizden duyuyorum gazetelerden okuyorum. Seçenekleri sizden takip ediyorum. Kesinleşmiş bir şey yok' dedi.

Genç oyuncu, Engin Akyürek' in partneri olacağı haberlerinden sonra, Beren Saat fanlarının tepki göstermesinin hatırlatılması üzerine, 'Bunlarla ilgili bir ilgim yok' derken araya giren Saylak, 'Onlara soracaksın abi' diyerek konuyu kapattı.

Beren Saat ile Kenan Doğulu' nun evlenecekleri iddiasına ise Büyüküstün, 'Herkese mutluluklar' diyerek cevap verdi.

En kısa zamanda ekranlara dönsün artık Tuba partneri hiç önemli değil

dönmesini bende isterim .. habere baksana gazetecilerinde işi gücü yok habire berene saldırtmaya çalışmışlar ama tuba yine aklı başında davranmış helal olsun gazeteciler dedikodu malzemesi arıyor :))

onur tubanın ünü karşında eziliyor mu ne magazincileri niye azarlıyor acaba :))))

Beren Saat'in adi geçmemeliydi bence röportajda, sonuçta düsman degiller ki her seferinde magazinciler bir sey aramaya çalisiyor

Beren Saat'in adi geçmemeliydi bence röportajda, sonuçta düsman degiller ki her seferinde magazinciler bir sey aramaya çalisiyor

yook ciddi kavgalılılar . beren tubanın sevgilisini (bülent inal) ayartmıştı. o günden beri kavgalılar

yook ciddi kavgalılılar . beren tubanın sevgilisini (bülent inal) ayartmıştı. o günden beri kavgalılar

Beren neden ayartsin.gördü ki tuğba sıkıcı soğuk Beren tam tersi adam ask bu olmalı hoslanti bu olmalı elektrik almak bu olmalı deyip Berene kaymistir.

- - - Ekleme - - -

Beren neden ayartsin.gördü ki tuğba sıkıcı soğuk Beren tam tersi adam ask bu olmalı hoslanti bu olmalı elektrik almak bu olmalı deyip Berene kaymistir.

dönmesini bende isterim .. habere baksana gazetecilerinde işi gücü yok habire berene saldırtmaya çalışmışlar ama tuba yine aklı başında davranmış helal olsun gazeteciler dedikodu malzemesi arıyor :))

Bizim basının tek derdi polemik yaratmak zaten ama Tuba hiçbir zaman buna izin vermedi :)
Ay Yapımla %90 anlaşmışlar ama imzalar için Tuba diğer kadronunda netleşmesini bekliyormuş oda aklına yatarsa döner ekranlara :)

- - - Ekleme - - -

onur tubanın ünü karşında eziliyor mu ne magazincileri niye azarlıyor acaba :))))

azarlama değil bu karısını saçma sorulara karşı korumuş takdir ettim ben bu davranışını :)

ayrıca beren tuba konusuna gelirsek Tuba hiç umursamıyor bereni ama berende bir çekememezlik var bence Tubaya karşı :D

Geçmis gitmis, bence o sayfa kapandi..

iki yıl önce tuba ile beren beyaz showda ve ntv de yardım toplantısına aynı anda katılmadı

- - - Ekleme - - -

B

azarlama değil bu karısını saçma sorulara karşı korumuş takdir ettim ben bu davranışını :)

ayrıca beren tuba konusuna gelirsek Tuba hiç umursamıyor bereni ama berende bir çekememezlik var bence Tubaya karşı :D
hadi azarlama olmasın. tubanın agzı yokmu o cevap veremiyor mu niye araya giriyor. soru ona sorulmamış. bu tubayı ezmek aslında.
vallahi daha iki yıl önce tuba ile beren ntv deki yardım projesine aynı anda katılmadılar . magazinccilerin bu sorusuna tuba neden oluyor gidersin berenle yardım topllantısına unuttum imajı verirsin bi daha sormazlar

iki yıl önce tuba ile beren beyaz showda ve ntv de yardım toplantısına aynı anda katılmadı

- - - Ekleme - - -

hadi azarlama olmasın. tubanın agzı yokmu o cevap veremiyor mu niye araya giriyor. soru ona sorulmamış. bu tubayı ezmek aslında.
vallahi daha iki yıl önce tuba ile beren ntv deki yardım projesine aynı anda katılmadılar . magazinccilerin bu sorusuna tuba neden oluyor gidersin berenle yardım topllantısına unuttum imajı verirsin bi daha sormazlar

Tuba saçma sorulara hiçbir zaman cevap vermez ama gazetecilerde ısrarla sorarlar Onur'da konunun uzamaması için gereken cevabı vermiş çokta iyi yapmış bence
Ntv'deki yardım gecesine Tuba Gönülçelen setinde olduğu için geç katılmışdı.Ayrıca konuk sıralamasını yapanda program yapımcılarıdır.Tuba için Beren sorun olsaydı Güz Sancısı filminin galasına gitmezdi.Kaldı ki o dönem galaya Beren ve Bülent elele birlikte gelmişdi.Tuba için Beren'in hiçbir önemi yok Beren Tuba ile karşılaşmak istemiyor olabilir