Tuba Büyüküstün'den Dev Reklam Anlaşması

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Tuba Büyüküstün Molfix in Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde yeni reklam yüzü oldu.
Molfix, bölgedeki anne ve bebeklere sunacağı yeni ürününün reklam kampanyası için Tuba Büyüküstün’le anlaştı.Oynadığı dizilerle Türkiye’de olduğu kadar, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Körfez ülkelerinde de çok sevilen ve büyük ilgi gören Tuba Büyüküstün, Molfix’in yeni reklam kampanyasında “anne” rolünde yer alıyor ve 16 bebekle birlikte kamera karşısına geçiyor. Hayat Kimya Hijyen Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Melek Soklangıç Dinçer yaptığı açıklamada “ Molfix’in yeni reklam kampanyasında Tuba Büyüküstün ile çalışmak gerçekten çok keyifliydi. Dört filmlik kampanya için kendisiyle çalışmaya başladık. Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde gerçekten çok seviliyor ve büyük ilgi görüyor. Kampanyamızın başarıyla ulaşacağına olan inancımız büyük” dedi.

@Yakamoz-Asi @sürgünüm

Son düzenleme:
Sonunda anne rolüne geçti))))

Hayırlı uğurlu olsun, Tuba herzaman ki gibi çok güzel.

Konuda gerçekten dev bir şeyle karşılamayı beklerdim ama olmadı. 4 reklam için anlaşması dev olarak kabul edildi her halde çünkü Dev düşüncesi bende rekor fiyat olarak algılandı ama öyle değilmiş. Neyse Hayırlı olsun.

Reklam ile ilgili ise gerçekten çocuklsr konuşacaksa çok tatlı bir reklam olacaktır. O Kısmı sevdim.

Büyük bir cografyayi kapsayan dev bir reklam anlasmasi olmus. Tebrikler Tuba'ma.

Anne rolüne geçince ne oluyor? 20 Dakika'da 2 çocuk annesini oynadı Kara Para Aşk'ta bekar tasarımcı genç kadın rolünü Tuba her rolü canlandırabilir bunda hiç bir sakınca yok
Yaşı geldi artik kimse 30'undaki bir kadına saf aşık rollerini inanmıyor işte umarım geri adim atmaz

Tuba bence anne oldugu icin ve bebekleri sevdigi icin Molfix reklam yuzu olmayi kabul etmis.Tebrikler.Tuba en marka parfum ve baska kosmetik urunlerin yuzu olabilirdi belkide teklifler bile gelmis ama bebek bezi firmasiyla anlasmasi kendisinin ne kadar mutevazi olkdugunu ispatliyor