Tuba Büyüküstün'den Cesur Sahneleri İşe Yaramadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,456
Puanı
1,061
Başrollerini Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un paylaştığı 20 Dakika dizisi geçtiğimiz hafta başladı.
Diziye ve senaryoya hatalardan dolay eleştiri yapıldı.

Dizide Tuba Büyüküstün olduğu içni sosyal medyada dizi Beren Saat'li İntikam ile karşılaştırıldı.
Rakibi olan 2 diziye de geçilen dizi senaryonun oturmasıyla nasıl performans gösterecek bakalım.

Dizinin ilk bölümünden akılda Tuba Büyüküstün'ün cesur sahneleri kaldı sadece.
Sahnede gene çok konuşulan yüzüğü parmağında.

Moderatörün son düzenlenenleri:
kız daha napsın çırılçıplak mı geçsin işt ereyting yok demek isteniyor takas anladın;?

yanlıs hatirlamıyorsam total grubunda 5 reytingle 3.cü ab 8 reytingle açık ara zirvede yer aldı dizi

bu baslık neyin nesi

.. kıskırtıcı bir haber

ab

[TABLE="class: cms_table_tablesorter, width: 100%"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]20 DAKIKA[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]8,01[/TD]
[TD]20,55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]OYLE BIR GECER ZAMAN KI[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]5,55[/TD]
[TD]14,25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]O SES TURKIYE YILBASI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]4,81[/TD]
[TD]15,89[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
takas nasıl istiyosan öyle gör beren oyunculuğunu kanıtlamıoş bir isim sne istediğin düşün tuba dem k ki oyunculluğuna güvenmemiş ki ilk bölümden böyle bir işe girişimiş

- - - Ekleme - - -

mahoni rtük e git istersen umrumda değil dizi kötü başladı reytingler öyle diyor

ilk bölüm oldugunu hatirlatirim karsısında 3 yıllık öbgz ve özetsiz ve benim için üzülme ilk bölümde totalde 5 aldı ikinci bölümde totaldeki oranlarınıda yükseltcek

ab ise 8 reytingle zirvede yer aldı ab küçük bir bölüm diyorsunda 5 milyon kisiye hitap ediyor bunuda resmi tns smgconnected.com dan bakabilirsin

total ise her kesimi temsil ediyor

b ye ben küçük demiyorum snn mesajalrını beğenen takas diyor önce kendi aranızda anlaşın sonra cvp verirsiniz ben sınava kaçtım size koolay gelsin

b ye ben küçük demiyorum snn mesajalrını beğenen takas diyor önce kendi aranızda anlaşın sonra cvp verirsiniz ben sınava kaçtım size koolay gelsin

senin açtıgın konun hatalı oldugunu reytingler göstermis konu hatali değil ama isim hatalı

banyodan reyting alıyoya getirmissin konuyu ben neler çevirdigini anlayabiliyorum banyoda yüzügün ne isi var gibi göndermelerde var

Bence 20 Dakika Dizisine Ve Tuba Büyüküstün'e Haksızlık Ediyorsunuz İlk Bölümden Kapattı Zirveyi Daha Ne İstiyorsunuz ?

tamam işte hep sevişme tecavüz cinsellikten reyting almaya çalışıyo :D ilginç

tamam işte hep sevişme tecavüz cinsellikten reyting almaya çalışıyo :D ilginç

dizinin başında bi tecavüz sahnesi oldu bitti sen sürekli o sahneyi izliyosun heralde onuda 2 sezon sanmışsın duyanda kız her bölüm sevişiyo sancak

Bu arada tuğbanın sahnesinde pek bişey yokki onla reyting alınmaz saçma bi görüş olmuş sürekli intikamla 20 dakikanın karşılaştırılmasıda sıktı artık ikiside güzel olamazmı

Siz Beren'i sevişiyor diye yargılıyorsanız hiç yabancı dizi izlemeyin o zaman komedi dizilerinde bile sevişme eksik değil örnek TBBT!

Ne alaka şimdi bu
Bu sahnede ne var ki Beren'in yer aldığı sahneler yanında hiç kalır ayrıca sadece Tuba'nın sırtı görünmüş o kadar millet art niyetli olduğundan ne yapacaklarını şaşırdılar

Sevişme, öpüşme ve böyle bir sürü sahneler hayatın gerçekleri.

Ağzı olan konuşuyor. Gören de öpüşme falan nedir bilmiyorlar sanacak.

Silahla reyting almaktan iyidir. 345 kere vurulup, bir defa bile ölemeyn karakterleri gören çocuklar gidip bellerinde bıçak taşıyıp, kendini o karakter sanıp, herkese dayılanıyorlar. Psikolojik bi bozukluk bu.

Ama kimse, Bihter kocasını aldattı ben niye aldatmayayım diyip gidip kocasını aldatmaz ve ya Behlül amcasına kazık attı, benim başım kel mi? ben niye kazık atmıyorum demez.

Bir az düşünüp konuşalım lütfen...
ben beline silah dayayıp racon kesen bi çocuk görmedin gören varsa 155 arasın :d :d :d :d :d :d
adamlar toplumun ahlakını bozuyo her dizi sevişme öpüşme koklaşma tecavüz ahlki değerlerimizi bozuyo amcasının karısıyla ilişki yaşıyo bunlar doğru vatanı ve milleti için savaşan polat alemdar yanlış hey yavrum hey :D ağzı olan konuşuyo valla

- - - Ekleme - - -

Siz Beren'i sevişiyor diye yargılıyorsanız hiç yabancı dizi izlemeyin o zaman komedi dizilerinde bile sevişme eksik değil örnek TBBT!

zaten izlemiyoruz arkadaş burası türkiye amerika değil farkıdasın demi orda her türlü pislik ahlaksızlık yapılır onların aile ilişkileri sosyal yaşamları ortada burası türkiye

haha :d :d aga o farka sevinenler var büyüksün KURTLAR VADİSİ özetini geçen bayram ediyo :D