Tuba Büyüküstün

Belli. Objektifsizlik dizboyu.

Vallahi yapmayın ya.Tuba 20 Dakika'da başarılımıydı.

Diyorum bak yanımdaki arkadaş hiç dizi izlemek istemez ama 20 Dakika'yı izlemiş denk gelince Tuba o kadar dişi bir rolde olmamış dedi.

Daha ne olsun.

Bu arada iltifatın içinde teşekkürler.

Konuya girip sadece olumsuz yazip objektif oldugunu yazacak degilim. Bugün seni yeniden tanidik.

20 Dakika sana göre, ki izledin mi muamma, güzel olmayabilir.

Konuya girip sadece olumsuz yazip objektif oldugunu yazacak degilim. Bugün seni yeniden tanidik.

20 Dakika sana göre, ki izledin mi muamma, güzel olmayabilir.

yine yanlış bakıyorsun.20 dakika'yı baştan sona izledim güzel dizi ama Tuba başarısız olay bu.Tuba'yı beğenmdim dizi çok güzeldi.

Hmm.. ok. İnandik mi simdi

Tek tek sikayet edeceksin

Pek etkisi olmadı ama neyse.Sadece görüşümüzü söylediğimiz için beğenmediğimiz için gönderme yapma yeter.

Hiç kışkırtıcı bir şeyde yapmadık sadece kendi düşüncemizi anlatmaya çalışırken Tuba fanlarına takıldık.

Bence bir mod olarak hiç girme böyle tartışmallara çünkü hep aynı bir sonuca ulaşılmıyor....

Belli sebeplerim var bundan böyle eski Yakamoz olacagim. Nasil olsa ceza verilmiyor

Hiiiiiiiiiiic yapmadin canim, sütten cikmis ak kasiksin

Proje kötüydü İlker Aksum çekimler başladıktan sonra belli oldu.Tuba Büyüküstün suçlu mu suçsuz mu ikilemini çok güzel yansıttı bence

Proje kötüydü İlker Aksum çekimler başladıktan sonra belli oldu.Tuba Büyüküstün suçlu mu suçsuz mu ikilemini çok güzel yansıttı bence

İlker zaten berbattı iyi oynuyordu ama yakışmıyordu role.
Senaryo iyiydi ancak uzadığı için sıktı bazılarını.
Tuba konusunda zaten fikrimi sabahtan beri söylüyorum.