Tuba Büyüküstün

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Bence Türkiye'nin en güzel bayanı çok yetenekli,gönülçelen gibi felaket bir diziyi bile izlettirebilen diziyi 2 sezon tek başına sırtlayan ender oyunculardan birisi

Kendisini Çemberimde Gül Oya dizisiyle tanıdığım Türkiye'nin güzel kadınlarından biri

Hep Beren Saatle kıyaslarlar ama ne güzellik nede oyunculuk olarak Tuba'nın rakibi olabilecek bir isim değil Beren ne zamandan beri vamp mağdur kadın rollerini oynamakla en iyi oyuncu olunur oldu

Ihlamurlar Altında ile tanıdığım güzel oyuncu. Bence oyunculuk anlamında pek başarılı değil ama güzelliği nedeniyle en önemli oyunculardan biri durumunda.

Bence daha iyi dizilerde oynayabilir potansiyoneli var.. Gönülçelen'de oynamamaliydi

En büyük hatası duygusal davranıp Tomris Giritlioğlu işlerini tercih etmesi
Ezel'i red ettiğini öğrendiğimde çok üzülmüştüm

20 Dakika dışında hiçbir dizisini izlemediğim güzel oyuncu

Güzel kadın Asi en sevdiğim dizisi ama sonrasında özellikle Gönül Çelen'de acayip soğudum.20 Dakika'da ise konu ve senaryo süper olmasına rağmen iyi oynayamaması kadından uzaklaştırdı.

Güzel kadın Asi en sevdiğim dizisi ama sonrasında özellikle Gönül Çelen'de acayip soğudum.20 Dakika'da ise konu ve senaryo süper olmasına rağmen iyi oynayamaması kadından uzaklaştırdı.
20 Dakika senaryosu süpermiydi ? diziyi başından sonuna kadar izlediğinden eminmisin?

20 Dakika senaryosu süpermiydi ? diziyi başından sonuna kadar izlediğinden eminmisin?

Evet.Kerem ve Pınar Senaryo olarak çok iyi götürdüler diziyi.Arada sapıtmaları doğal çünkü konu sınırlı.Ama Tuba yerine o rolde Özgü yada Nurgül olsaydı şuan çok daha farklı olurdu dizi.

Evet.Kerem ve Pınar Senaryo olarak çok iyi götürdüler diziyi.Arada sapıtmaları doğal çünkü konu sınırlı.Ama Tuba yerine o rolde Özgü yada Nurgül olsaydı şuan çok daha farklı olurdu dizi.
Kendi ağzınla demişsin konu sınırlı diye sınırlı bir konudan ne kadar iyi senaryo çıkabilir ki Özgü ve Nurgül olsaydı dizi 5.bölümünde kalkardı yayından

Kendi ağzınla demişsin konu sınırlı diye sınırlı bir konudan ne kadar iyi senaryo çıkabilir ki Özgü ve Nurgül olsaydı dizi 5.bölümünde kalkardı yayından

Hayır ona rağmen süper ötesiydi ve yayınlanan diziler arasında en iyilerindendi.Yani kötü değildi sadece arada tıkanmalar oluyordu ama ona rağmen süper akıcıydı.

Tuba o rolde gerçekten berbattı.Biraz acemi oynamıştı.Aşk rollerinde oyunculuk düşük kalıyordu.Asi'deki tuba yoktu.

Neyse işte bana göre yeterli değildi.

Ay Yapım ne yapsın senaristler beceremedi ay yapımın hatalı olduğu nokta yanlış erkek başrol seçmek oldu

Tuba süperdi diyorsun.:
İlker'de tuba'da kötüydü.
Çok zorlamaya gerek yok.Kadın; anne ve aşk bölümlerinde iyiydi ama hapishane ve sert rollerde başarısızdı.
Bunu yanımda dizi izlemekten hiç hoşlanmayan bir insan söyledi.
Senin gözüne Tuba bandı çekilmiş.

Senin gözüne ne olmus acaba?