Hiçte güzel değil be abi neresinide beğeniyorsaniz2012 En Favori Güzeli.
Hiçte güzel değil be abi neresinide beğeniyorsaniz
Ben size karsi direniyorum o zamanOylarla o seçildi yapacak bi şey yok demokratik bi forumuz sonuçta.
20 Dakika senaryosu süpermiydi ? diziyi başından sonuna kadar izlediğinden eminmisin?Güzel kadın Asi en sevdiğim dizisi ama sonrasında özellikle Gönül Çelen'de acayip soğudum.20 Dakika'da ise konu ve senaryo süper olmasına rağmen iyi oynayamaması kadından uzaklaştırdı.
20 Dakika senaryosu süpermiydi ? diziyi başından sonuna kadar izlediğinden eminmisin?
Kendi ağzınla demişsin konu sınırlı diye sınırlı bir konudan ne kadar iyi senaryo çıkabilir ki Özgü ve Nurgül olsaydı dizi 5.bölümünde kalkardı yayındanEvet.Kerem ve Pınar Senaryo olarak çok iyi götürdüler diziyi.Arada sapıtmaları doğal çünkü konu sınırlı.Ama Tuba yerine o rolde Özgü yada Nurgül olsaydı şuan çok daha farklı olurdu dizi.
Kendi ağzınla demişsin konu sınırlı diye sınırlı bir konudan ne kadar iyi senaryo çıkabilir ki Özgü ve Nurgül olsaydı dizi 5.bölümünde kalkardı yayından
ay yapım 25 bölümlük senaryoyu kötü yapacak kadar amatör bir yapım şirkleti değil bence20 Dakika senaryosu süpermiydi ? diziyi başından sonuna kadar izlediğinden eminmisin?
Ay Yapım ne yapsın senaristler beceremedi ay yapımın hatalı olduğu nokta yanlış erkek başrol seçmek olduay yapım 25 bölümlük senaryoyu kötü yapacak kadar amatör bir yapım şirkleti değil bence
Ay Yapım ne yapsın senaristler beceremedi ay yapımın hatalı olduğu nokta yanlış erkek başrol seçmek oldu
Tuba süperdi diyorsun.:İlker'de tuba'da kötüydü.
Çok zorlamaya gerek yok.Kadın; anne ve aşk bölümlerinde iyiydi ama hapishane ve sert rollerde başarısızdı.
Bunu yanımda dizi izlemekten hiç hoşlanmayan bir insan söyledi.Senin gözüne Tuba bandı çekilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?