Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak Çiftini Büyük İlgi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Onur Saylak- Tuba Büyüküstün çifti, önceki gecce katıldıkları bir davette basın mensuplarının büyük ilgisiyle karşılaştı.Mekan çıkışı gazetecileri kırmayıp sorularını cevaplayan çift mutlu halleri ile dikkatleri çekti.
tugba-buyukustu-153419480.jpg

Star TV'de dün akşam başlayan Ağır Roman Yeni Dünya dizisinin oyuncuları dün akş** cihangir'deki bir restoranda buluşarak dizinin ilk bölümünü ekip olarak birlikte izledi. Dizinin oyuncularından Janti Metin'i oynayan Onur Saylak'ı yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Tuba Büyüküstün gecede yalnız bırakmadı. Onur Saylak-Tuba Büyüküstün çifti gece boyunca bütün dikkatleri üzerlerinde topladılar.

Tuba Büyüküstün Süper Starlife kameralarına, "Reklamlarında oynadığım şampuan markasının yeni çekimleri için yarın öğleden sonra (Bugün) Casablanca'ya uçacağım" açıklaması yaptı. (Not: Tuba Büyüküstün şu sıralarda Fas'ın başkenti Casablanca'ya uçuyor.)

Tuba Büyüküstün rol alacağı 20 Dakika dizisinde Engin Akyürek mi ya da Engin Altan Düzyatan ile mi oynayacağı şeklinde sorulara, "Bu konuda hiçbir fikrim yok. Ben de bu haberleri sizlerden duyuyorum. Gazetelerden takip ediyorum." diye cevap verdi. Basın mensuplarının, "Eğer Engin Akyürek ile oynarsanız buna Beren Saat fanları tepki göstereceklerini açıkladılar" diye bir hatırlatma yapmaları üzerine, Tuba Büyüküstün'ün eşi Onur Saylak araya girdi ve "Onlara soracaksın" dedi. Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün çifti, "Beren Saat ile Kenan Doğulu"nun evlenecekleri konuşuluyor, siz ne dersiniz" diye bir soru gelince de, "Herkese mutluluklar" cevabını verdiler.

13388800_tuba1.jpg
13388798_tuba5.jpg
13388799_tuba6.jpg

13388803_tuba4.jpg
13388801_tuba2.jpg

13388802_tuba3.jpg