Tuba Büyüküstün Trafik Kurallarını Yok Saydı!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
thumbnail_1423490588.jpg

Ay Yapım imzalı Kara Para Aşk dizisi ile şu sıralar ekranda olan Tuba Büyüküstün trafik kurallarına uymadı.

Güzelliği ile dikkat çeken oyuncu Etilerde bir sokakta park etmek yasaktır tabelasına rağmen aracını yola parketti. Trafik kurallarına aykırı hareket ettiği bu durum sebebi ile trafikte büyük aksamalar yaşandı. Saatlerce aracını orada bekleten oyuncu bu kural dışı hareketi ile hayranlarını üzdü.

ProxyImage

Yanlış yapmış. İnsanlar, saatlerce senin keyfini beklemek zorunda değil yani.

aracın tuba'nın olduğunu bilmiyorlardır bilselerdi beklerlerdi. :D

kadınlar harbiden kötü araba kullanıyor ya bu bir gerçek yani :D

Tarafsızlık dizboyu. :) :)

Haberin içeriği yanlış. Ben hayranı olarak hiç üzülmedim. :)

Tubayi burada ayiplyan yakismadi diyenler trafik kurallarına bire bir uyudugundam eminim!!!!))))

Kadınlar arabadan anlamıyorlar benim rastgeldiğim çoğu kadın aynadan makyaj yapıyor o ayna bakmak için ama yüzüne değil arkadandaki araçlara ))) gel anlat işte onlara bu aynan işlevini

Kadınlar arabadan anlamıyorlar benim rastgeldiğim çoğu kadın aynadan makyaj yapıyor o ayna bakmak için ama yüzüne değil arkadandaki araçlara ))) gel anlat işte onlara bu aynan işlevini

Yok kadınlar ayni anda iki işi yapabilirizin ispatı hem makyaj yaparız hem araba sureriz bazıları hatta bunları yaparken konusuyor )))