Tuba Büyüküstün Reklamdan Ne Kadar Kazandı!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
thumbnail_1418110720.jpg

Türkiye'nin önde gelen oyuncularından Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz gün Ortadoğu ve Türkiye'yi kapsayan bir anlaşmaya imza atmıştı.

Şu sıralar Ay yapım imzalı Kara Para Aşk dizisi ile gündemde olan Tuba Büyüküstün 4 reklam için anlaştığı Molfix'den 1 milyon dolar, 2.4 milyon TL alacağı öğrenildi. Ortadoğu ve Türkiye'de tanıtılacak reklamlarda Tuba Büyüküstün anne rolünü canlandıracak. 1 yıl için geçerli olan anlaşmada Tuba Büyüküstün 16 bebek ile kameralar karşısına geçti.

Son düzenleme:
Fiyatı çok uçuk bulmadım açıkcası. 1 reklamdan 600 bin falan ediyor. Serenay Mavi'den 750 bin almış. varın gerisini siz düşünün. Kıvanç'a, Beren'e, Cem'e girmiyorum bile.:)

Fiyatı çok uçuk bulmadım açıkcası. 1 reklamdan 600 bin falan ediyor. Serenay Mavi'den 750 bin almış. varın gerisini siz düşünün. Kıvanç'a, Beren'e, Cem'e girmiyorum bile.:)
tubanın fanlar dışında ederi olmadığı için normal bir rakam :X kıvançla beren 4.5 milyon lira alıyor reklamlardan:A

tubanın fanlar dışında ederi olmadığı için normal bir rakam :X
Baya değerli fanları var ama yine de iyi rakam tabi 4'lü olduğu için biraz ucuzlamıştır hani tek reklam olsa 1 milyon tl alırdı yine her halde ama yinede çok abartılacak dev bir anlaşma değil.:D