Tuba Büyüküstün Marie Claire Arabia'nın Mart Sayısına Kapak Oldu

MelankoliK

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,204
Puanı
411
tuba-buyuustun-arabia-cover-479x600.jpg

Türkiye'nin en çok sevilen kadın oyuncularından biri olan ve Tuba Büyüküstün,Türkiye sınırlarını aştı ve arap ülkeleri ile ününe ün kattı! Balkan, Ortadoğu ve Arap ülkelerinin kalbine taht kuran Tuba Büyüküstün hayranları için çok özel pozlar verdi.

Ortadoğu ve Arap ülkelerinde yayınlanan dünyaca ünlü moda dergisi Marie Claire Arabia'nın mart sayısının kapağında Louis Vuitton için gerçekleştirilen özel bir çekimle yer aldı.

Son düzenleme:
tuğba değil tuba @MelankoliK :) bu arada bergüzar değil tuba ::::A
Geçen yıl UNICEF Uluslararası İyi Niyet Elçiliği unvanını alan ve oyunculuğunun yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de anılan Korel'in fotoğrafları Arap ülkelerinin dev billboardlarında yer alacak.

tuğba değil tuba @MelankoliK :) bu arada bergüzar değil tuba ::::A
Geçen yıl UNICEF Uluslararası İyi Niyet Elçiliği unvanını alan ve oyunculuğunun yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de anılan Korel'in fotoğrafları Arap ülkelerinin dev billboardlarında yer alacak.
Aman kıskanç Melunakon örgütü başkanı :A ben senin gibi isimleri iyi bilmiyorum :)
Meryem değil ya konu nasıl kulp buluyorsun hemen kıskanç seni ss.
Sen beni değil Tuba Büyüküstün'ü yorumla ve TEBRİK Et bakayım :A

Aman kıskanç Melunakon örgütü başkanı :A ben senin gibi isimleri iyi bilmiyorum :)
Meryem değil ya konu nasıl kulp buluyorsun hemen kıskanç seni ss.
Sen beni değil Tuba Büyüküstün'ü yorumla ve TEBRİK Et bakayım :A
neyini kıskanıcam reyting yok ödül yok sosyal mdya yok mantıklı konuş azıcık :)))

kulp değil bergüzar korelden bahsediyor son paragraf yanlış kopyalamışın haberleri karıştırdın zaar:F

neyini kıskanıcam reyting yok ödül yok sosyal mdya yok mantıklı konuş azıcık :)))

kulp değil bergüzar korelden bahsediyor son paragraf yanlış kopyalamışın haberleri karıştırdın zaar:F
Ne atarlanıyorsun hemen :T:
Hadi bakayım kıskanma ödül mü yok ? senin gözler Hariim Sultaandan başkasını görmediği için görmemen normaldir :A
Hem sosyal medya erkenlerin diyen sen değil miydin sen tutarlı konuş :A

Ne atarlanıyorsun hemen :T:
Hadi bakayım kıskanma ödül mü yok ? senin gözler Hariim Sultaandan başkasını görmediği için görmemen normaldir :A
Hem sosyal medya erkenlerin diyen sen değil miydin sen tutarlı konuş :A
atarlanmıyorum hatanı söyldim şopar:A
ödüller v ergenler aynı kapıya çıkıyor ikisinde de tubişi 5000-6000 ergn arkadaşımız öne çıkarıyor zatn twitter verileri de bunu gösteriyor :) isim vermek istemiyorum forumumuzdan x kişi son tt çalışmasında Tuba için 2 saatte 572 tweet atmış :))

Araplar hayran bu güzelliğe Çok güzel çıkmış kapakta :)

Tuba'da hiç yaşlanmıyor kaç yaşına geldi sahi. :D

Güzel çıkmış. :)

atarlanmıyorum hatanı söyldim şopar:A
ödüller v ergenler aynı kapıya çıkıyor ikisinde de tubişi 5000-6000 ergn arkadaşımız öne çıkarıyor zatn twitter verileri de bunu gösteriyor :) isim vermek istemiyorum forumumuzdan x kişi son tt çalışmasında Tuba için 2 saatte 572 tweet atmış :))
Şopar mı 😱 sensin şopar melunakon :A
önce böyle dedin,
Tuba 'da ''reyting yok ödül yok sosyal mdya yok''
hem de sonra ''ödüller v ergenler aynı kapıya çıkıyor '' diyorsun ben birşey anlamadım senden :F

Şopar mı 😱 sensin şopar melunakon :A
önce böyle dedin,
Tuba 'da ''reyting yok ödül yok sosyal mdya yok''
hem de sonra ''ödüller v ergenler aynı kapıya çıkıyor '' diyorsun ben birşey anlamadım senden :F
ödül var ödül var şimdi bir altın keleebeek ödülü bir ayaklı gazet var bir de uyduruk ödüller var :A
her şeyi açıklattırma biraz aklını kullan panpa:F

Yüz hatlarının fazla belirgin olduğunu gördüm bu Fotoğrafta Tuba'nın ve çirkin olduğunu anladım. Gerçekten hiç handikapı olmayan sıradan bir yüzü var.:)