Tuba Büyüküstün mü?Beren Saat mi?

Sizce Hangisi?

• Tuba Büyüküstün

Oy: 11 37.9%
  • Beren Saat

Oy: 18 62.1%

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ikisi de çok ünlü ve ikisi de büyük hayran kitlesine ulasmis insanlar

Hangi konuda karşılaştırdığımızı yazsaydın keşke.

Güzellik ve oyunculuk olarak Beren Saat.

bu anketi dream twıtırra yazsa ortada anket manket kalmaz .
))))) bana göre beren asla tuba da 5 yıl önce evet ama şimdi onda da guzelık kalmadı

bu anketi dream twıtırra yazsa ortada anket manket kalmaz .
))))) bana göre beren asla tuba da 5 yıl önce evet ama şimdi onda da guzelık kalmadı

Aynen bu anketi twitter ve Tubanın 1 milyonu geçen facebook sayfasına yazsam olay biter

Tuba bence her geçen yıl çok daha güzelleşiyor

beren daha önde tuba daha çok güzelliğiyle öne çıkmaya başladı çünkü

demekki oynayamıyacakımış ki oynatmamışlar.

beren de mahsun kırmızıgülle başladı tomris giritlioğlu ile devam etti en son ay yapıma geldi
tuba da deneyebilirdi

beren de mahsun kırmızıgülle başladı tomris giritlioğlu ile devam etti en son ay yapıma geldi
tuba da deneyebilirdi

Evet ama vefalı kız işde bu huyu beni sinir ediyor.Beren gibi hırslı değil her işe saldırmıyor.Tomrisi bırakamıyor.Bu yıl çalışmadı Tomris battı resmen

Evet ama vefalı kız işde bu huyu beni sinir ediyor.Beren gibi hırslı değil her işe saldırmıyor.Tomrisi bırakamıyor.Bu yıl çalışmadı Tomris battı resmen

alakasınyok hangi projeyi beğeniyorsa onu oynuyor vefalı diye hep tomris ile devam etmemeli yoksa tuba da batar

beren saat hakettiği şekilde oyları silip süpürmüş hakettiği yerde.... tuba ise 5000 kilometre geride kalmış
))

alakasınyok hangi projeyi beğeniyorsa onu oynuyor vefalı diye hep tomris ile devam etmemeli yoksa tuba da batar

Tuba aile tarafından varlıklı olduğundan paraya pek önem vermiyor.Gerçi onada dank etti artık farklı karakterler ve farklı ekiplerle çalışmak istiyorum demiş

Tuba'da Bihter gibi dişi bir karakterde oynarsa yıkar geçer

sıradaki dizisinde karakterini değişik olmazsa nurgül yeşilçay gibi çöker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...