Tuba Büyüküstün Hangi Programa Konuk Olacak?

charming

Kırılgan
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
133
Puanı
164
Tuba Büyüküstün Hangi Programa Konuk Olacak?

Tuba Büyüküstün ünlü Arap kanalı MBC'nin Extra Türk programına konuk olacak.

Türk dizilerinin Ortadoğu'ya pazarlanmasında tüm dizi ve filmlerinin yayınlanmasıyla büyük katkısı olan başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün Türk dizileri, sinema ve tiyatro faaliyetlerinin konu alındığı MBC4'te yayınlanan Extra Türk programına konuk olacak.

Tuba Büyüküstün'le İstanbul'da özel bir sohbet gerçekleştiren program Türkiye saati ile 23.00'de MBC4'te yayınlanacak.

Son düzenleme:
Izleriz diyecegim ama Türkce olmaz büyük ihtimal?!

Daha sonra Türkçeye çevirip yayınlar çalışkan Tuba fanları. :)

Benim televizyonumda var, ben izleyeceğim. :)

Hayır Tuba zetne türkçe konusacaktir :X Tuba'yı dinleyin yeter.Tubanın verdiği cevaplari dinledikten sonra siz zaten sorulari kafanızda çıkarirsiniz :F:F Zor bi olay değil:F Ben yapam istersiniz :F:F

- - - Ekleme - - -

neyine şaşırdın panpa ilk olan bir oaly değil ki bu :F

Beren'li varsa koysana :bağır: Bak Tuba'cılar nasılda calişiyor :bağır:

Hayır Tuba zetne türkçe konusacaktir :X Tuba'yı dinleyin yeter.Tubanın verdiği cevaplari dinledikten sonra siz zaten sorulari kafanızda çıkarirsiniz :F:F Zor bi olay değil:F Ben yapam istersiniz :F:F

Sunucunun sorularından ve programda yer verilecek videolardan bahsediyordum. :)

- - - Ekleme - - -

MBC yok ki bende :(

- - - Ekleme - - -

Bu arada sunucuda güzelmis :D

- - - Ekleme - - -

lö my videoalrı paylaşıyom ya tanıtımlarını adamalr bir my için çekim yapıyor sanıyon sen :F

- - - Ekleme - - -

ilk paylaşmak konusunda :)

Bu konuda neden yarışalım ki, paylaşabilirsin tabi ki. :)[/QUOTE]

espri olsun diye yazdım :F

My paylaşa pyalaşa içim dişima cıktı :bağır: Sana dedim ki Karadayı paylaş azcık Beren paylaş :X Ezel paylaş :X Yabancı dizilerimden kolaj yap :F:F
mısır tv si gelip tüm ünlü oyuncularla raportaj yapmıştı boğaz manzarasında onu bulursam eklerim:X halit ergenç-bergüzar korel yunan tv programalrına falan çıkmıştı onun dışında birkaç tane daha var dur bi youtubedak aboneliklerimi karıştırayım :F

- - - Ekleme - - -
@Yakamoz-Asi dediğin şey mahoni için ağır hakaret görüğrse başına büyük bela aldın demektir :F