Tuba Büyüküstün Fanlarından Bir İlk

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Tuba Büyüküstün'ün 4.000.000 üyeli Facebook sayfası '4.000.000 İnsan Tek Sevgi' adıyla bir proje başlattı.Bu projeye göre dünyanın dört bir yanında ki Tuba Büyüküstün fanları 80 bin A4 kağıdının birleştirilmesiyle oluşturulacak ruloya Tuba Büyüküstün'e olan sevgilerini yazıp gelecek sene ünlü yıldızın doğum günü olan 5 Temmuz tarihinde Tuba Büyüküstün'e teslim edecekler.Mektup şuan da Almanya'da bulunuyor.

@sürgünüm @Yakamoz-Asi @sokak sanati @Fks14 @Arslan Bey @yakup09 @destere @Forumdash @Reytinger @ABAY_06

Tuba Büyüküstün gibi fanlarıda farklı ve özel

tebrikler fanlara

bu sefer @Çiğdem- çat diye ortadan çatlar
hadi erkekleri anlıyorum hemcinslerimi hiç anlamıyorum erkekler kadın oyunculara fanlık yapabilirler ama kızlarında bu şekilde kadın oyunculara ölüp bitmelerine hiç anlam veremiyorum banane tubadan veya başka bir kadın oyuncudan bana ne faydası olucak zaten aşırı şekilde kadın oyunculara ölüp biten kadın fanlarada başka gözle bakıyorum ben başka duygular besliyor olabilirler yoksa normal değil yanı bana göre 🙂🙂

Proje çok güzel düşünülmüş, Emeği geçenlere teşekkürler.

çok güzel düşünülmüş bir proje.en büyük fan sayfanın yöneticilerine tebrikler.
ayrıca haberlerde 80.000 A4 kağıtların birleşmesinden ibaret bir rulo diye bahsetmişler ama yönetici not bırakmış,kağıt birleşmesi değil gerçek bir rulo diye.

Güzel düsünülmüs de hic ekonomik bir proje olmamis. Tuba UNICEF'in elcisi ama fan'lari kagit israfi yapiyor.

O kadar da fanı değilim.
En çok Serenay'ı sevmeme rağmen ona bile bu kadar yapmam.
Sadece sevmek yeter bana.

çok güzel düşünmüşler helal

Güzel düşünmüşler ama israf gibi geldi bana..