Tuba Büyüküstün de yeni sezonda Star TV ekranında olacak!

Star'ın dizileri ve programları;

Muhteşem Yüzyıl
Dila Hanım
Babalar ve Evlatlar
İşler Güçler
Hayatımın Rolü
Sudan Bıkmış Balıklar
Ağır Roman
1 Erkek 1 Kadın
Behzat Ç.
Atlılar
Evlerden Biri
20 Dakika
Yetenek Sizsiniz(2 gün)
O Ses Türkiye
Eyvah Düşüyorum

Bütün bunlar kanala nasıl sığacak yahu!!

Son düzenleme:
Kerem Deren'in özellikle üniversiteli topluluk tarafından özel bir kitlesi var.Ters köşeleri bol olan tahminlerin boşa çıktığı çok iyi bir kalemi var bir kere bu dizinin bir artısı diğer yanda ay yapım gibi çok izlenen dizilere imza atmış bir yapım Tuba Büyüküstün gibi çok geniş çevrelerce sevilen takip edilen bir oyuncu ve atağa kalkan ve zirveye oynamak isteyen bir kanal star tv bu dizi için tutar mı tutmaz mı demek çok saçma tutar sırf tuba büyüküstün fanları izlese tutar gönülçelen gibi kalitesiz bir dizinin sırf fanlar sayesinde tuttuğu gibi ayrıca hikayeyide çok beğendim aksiyonu bol bir dizi olacak tuba'da ilk defa böyle bir dizide olacak kariyeri için doğru bir karar vermiş bence erkek oyuncu henüz belli değilmiş umarım Nejat İşler olur yakışır bu diziye

Son olarak Kerem Deren Uçurum'u bırakmış zaten geçen sezon Uçurum'un son bölümlerinide dikkat ettiyseniz bir bayan yazmışdı onun adı geçiyordu hep

iddaa ediyorum kesin tutmaz bakın görün tuba büyüküstün çok büyük oyuncu değil kasımda başlaması büyük dezavantaj bence

tuba için kötü olmuş starda dizi tutturmak zor hele ki sıradan bir dramaysa

Zayıf halkalar gider.
Evlerden Biri ve Sudan Bıkmış Balıklar Kasım'a kadar kalkar bence. Atlılar ve 20 Dakika o zaman gelecek zaten.
Hayatımın Rolü de düşüşe geçerse bitebilir Kasım'da.

Ağır Roman veya Babalar ve Evlatlar'ın da tutmama ihtimali olduğunu göz önünde bulundurursak boş yeri bile kalabilir Star'ın.

Kasım ayı avantaj bence bir çok dizi kasım ayına kadar yayından kalkar kaliteli işler kalır.Zaten bu dizide sıradan bir drama değil aksiyonu bol olan Ezel ve Uçurum tarzı bir dizi olur

Star yeni sezonda dos dolu. Bu diziye ben nedense tutmaz gözüyle bakıyorum.

admin özel mesaja cevap vermiyon profiline yazıyoz yine cevap yok alemtonun banı ne olacak cevap ver artık cevap

İllaki bi hapishanede kaçma olayı olcaksa "Prision Break" yapın.Seneryo sıkıntıda cekılmaz miss gibi diziydi.