Tuba Büyüküstün "Ben de Burdayım" Dedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
0d9_9c063.jpg

20 Dakika dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün ilk bölümde geri planda kaldığı ve 'donuk' oynadığı konusunda eleştirilmişti.Dizi ilk bölümü ile çok konuşulmuş İlker Aksum oyunculuğu ile çok konuşulmuştu.Fakat atlanan bir konu vardı ve ikinci bölüm bunu daha iyi anladık.Melek karakteri psikolojik sorunları olan bir karakter rahat olması ve tepkisiz kalışı birazda buna bağlı 20 Dakika'nın ikinci bölümünde Tuba Büyüküstün özellikle banyoda kriz geçirdiği sahnede oyunculuğunu konuşturdu ve bende burdayım dedi.Kriz geçirme sahnesinde çok başarılıydı Tuba Büyüküstün orda yaşadıklarını çok güzel bir şekilde hissettirdi ama aynı durum hapishane avlusunda ki sahne için geçerli değildi o sahne hem çekim açısından hemde bölümün ilk sahnesinde oluşundanmıdır bilinmez seyirciyi içine alamadı

*Dream*

Ben 2 sahnede de performansını beğendim. Tabi banyo sahnesinde daha iyi olduğu aşikâr. :)

Sahneleri çok güzel zaten kendi kalitesini belli etmiş bir oyuncu. Eleştirenler çekemeyenler ama kendini gösterdi :)

tuba bütün sahnelerde iyi oynamasada çogu sahneden karakterinin ufak ayrıntılarını iyi yansıtıyor ama sanat filimlerindeki gibi ufak ve yalın oynuyor bunu türk dizi seyircisi anlaması imkansız türk ddizi severleri büyük oyuncular bekliyor çünkü düşünmeden dizi izledikleri için bir çocugun anlayacagı şekilde abartılı oynamasa kötü oyuncu oluyor :)))))) tubadaki bu değişimin nedeni büyük ihtimal onur saylak malum onur saylakta bir başka sanat filmiyle ödül aldı..

Kesinlikle efektler muhteşemdi o anı birkez daha izlemek isteyeneler;

Seni ÇILGIN Hadi Oradaaaaannnnnnnnn :F

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ah dreamcim sende olmasan 20 dakika diye bir dizi olduğu anlaşılmayacak

Merak etme Lawrence 20 Dakika dizisinin bir çok kişi farkında ki diziye olan ilgide bunun en önemli belirtisi bu forumda vadici ve beren fanlarının fazla olması bu durumu değiştirmez :)

- - - Ekleme - - -

Ayrıca yorumuma gelirsek sıkı bir tuba fanı olmama rağmen hapishane avlusundaki o sahneden bende fazla etkilenmedim.Ama gözlem odası ve özellikle tuvalette kriz geçirdiği sahne çok başarılıydı.Buda zaman geçtikçe tubanın oyunculuğunu dahada oturtacağını ve daha iyi olacağının göstergesi bence :)