Tuba Büyüküstün Aracını Gazetecilerin Üzerine Sürdürttü!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061

Şu sıralar Ay Yapım imzalı Kara Para Aşk dizisinde Engin Akyürek ile başrol oynayan Tuba Büyüküstün, son yaptığı hareket görenleri şoke etti.

Eşi Onur Saylak ile Bebek'te bir mekanda yemek yedikten sonra gazetecilere yakalanmamak için eşini çıkışa gönderip kendisi arka kapıdan çıkmak isteyen güzel oyuncu gazetecileri atlatmak için hızla araca bindi ve şoförüne hızlı gitmesini söyledi. Tuba Büyüküstün'ün direktifi ile hızlanan şoför aracı gazetecilerin üzerine sürdü ve hızla oradan ayrıldı.

Biraz şoföründe suçu var ama cidden abartmış. Sanki gazeteciler zorla laf istiyorlar. konuşmak istemiyorum desin devam etsin.
Basit bir olayı 3. sayfa olayına dönüştürecekmiş neredeyse.

Tuba kendini piyasadan sildirmek istiyor heralde dizileride tutmuyor ben onun yerinde olucaktim o gazeteciden bu gazeteciye koşup röportajlar yapardim her sorduklari soruyu cevaplardim herkese sevecen davranirdim set çalışanlarina aşırı iyi davranirdim ama tuba öyle değil piyasadan silinebilir ... @Çiğdem- senin beddualarin yüzünden bu hale geldi gül gibin kız

Bence doğru bir şey yapmamış, hiç cevap vermeyerek geçiştirebilirdi. Umarım bu tür küçük şeyler, bir gün büyüyüp de kendisinin başına bela olmaz. Hayırlısı bakalım.

Magazinciler de işini yapıyor, konuşmak istemiyorum de git ne gerek var böyle hareketlere.

Tuba Büyüküstün'e yakıştıramadım bu hareketi.

bunlar benim gözümde çoktan bitmişti zaten gariban bir simitcinin 200 tlsine göz koyanlardan ne bekliyoruz dünyaları kazanıyorsunuz beee hemde haftalık
utanmadan gariban bir simitcinin rıskına göz koydunuz paralarını vermeden kaçıp gittiniz ogün gözümde bittiler şimdi arabayla birisini ezse bile bu simitci olayından daha hafif olur benim için

Haberin icerigi yalan oldugunu kendisi ispatliyor.

Tuba'ya yükseklere çıkaran gazeticiler ve halktır , çok ayıp etmiş , ben yakıştıramadım kendisine

Tns'nin suçu hep ))) reytingi düşenlere bir garip haller oluyor))) sen bebekte yemek yiyeceksin gazeteciler gelmeyecek))) peh peh

tubaya tavsiyem daha zararsız reklalari kulansin)))

nerde kendisine saldırmaya kalkışan dilenciye bile hoşgörü ile yaklaşan hakan yılmaz,nerde bunun gibiler
gözümden düştü

bu habere inanmıyorum ben tuba yapmaz böyle birşeyi