Tuba Büyüküstün 20 Dakika'ya Hazırlanıyor

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
tugba_buykustun_kapakkizi4.jpg

Ay Yapımın yeni dizisi 20 Dakika'a ile ekranlara dönüş yapmaya hazırlanan Tuba Büyüküstün yeni rolüne hazırlanmaya başladı.Kaçış Planı filminden uyarlama olacak olan 20 Dakika'da Tuba Büyüküstün hapisten kaçan bir karakteri canlandıracak yeni rolünde kılıktan kılığa girecek olan ünlü yıldızın fiziksel olarakda bazı değişikler yapacağı öğrenildi.20 Dakika'nın çekimleri Kasım ayı sonunda başlıyor

patnersiz hazirlansin bakem :)))) ben tubaya patner buldum kocasi :)))) cunku onur saylagin tubasiz oynadigi bir dizi tutsunda disimi kirayim

yazik adam yine evde bebeklere bakacak

Erkek başrol oyuncusu belli olmuş ay yapım yakın zamanda tam kadroyu açıklayacakmış :)
Tuba Pantene ile olan anlaşmasınıda dizi için sonlandırmış belli ki saçında bazı değişiklikler yapılacak

Erkek başrol oyuncusu belli olmuş ay yapım yakın zamanda tam kadroyu açıklayacakmış :)
Tuba Pantene ile olan anlaşmasınıda dizi için sonlandırmış belli ki saçında bazı değişiklikler yapılacak

belli olmuşta niye gizliyorlarki amaç nedir sürpriz bişeymi .. fatmagüldeki mustafa karakterini oynayan vatandaş olsa süper olurdu ..

belli olmuşta niye gizliyorlarki amaç nedir sürpriz bişeymi .. fatmagüldeki mustafa karakterini oynayan vatandaş olsa süper olurdu ..

Ay Yapım bu sene nedense böyle gizliden gizliye gidiyor.Karadayı'nın tam kadrosuda çekimler başlayınca öğrenildi
Fırat Çelik ismide bir ara gündeme gelmişdi ay yapım son olarak kimde karar kıldı öğreniriz yakında

Ay Yapım bu sene nedense böyle gizliden gizliye gidiyor.Karadayı'nın tam kadrosuda çekimler başlayınca öğrenildi
Fırat Çelik ismide bir ara gündeme gelmişdi ay yapım son olarak kimde karar kıldı öğreniriz yakında

gidipte al yazmalım dizisinin motorcu oğlanını başrole koyarlarsa dizi baştan çuvallar mahfederler güzelim konuyuda tubayıda başrol erkek oyuncu iyi seçilmeli ..fırat çelik iyi bir seçim olurdu ama nejat işler muhteşem olurdu ..

gidipte al yazmalım dizisinin motorcu oğlanını başrole koyarlarsa dizi baştan çuvallar mahfederler güzelim konuyuda tubayıda başrol erkek oyuncu iyi seçilmeli ..fırat çelik iyi bir seçim olurdu ama nejat işler muhteşem olurdu ..

Seçkin Özdemir Tuba'danda veto yemişdi.Seçkin Özdemir olmaz Ay Yapım genelde daha önce çalıştığı isimlere öncelik veriyor.Fırat Çelik,Yiğit Özşener olabilir

Seçkin Özdemir Tuba'danda veto yemişdi.Seçkin Özdemir olmaz Ay Yapım genelde daha önce çalıştığı isimlere öncelik veriyor.Fırat Çelik,Yiğit Özşener olabilir

yiğit özşener çok iyi bir oyuncu bahsettiğin yiğit ezeldeki cengizse eğer ..

ama yiğit özşenerden jön karakteri çıkmaz çok iyi bir yardımcı oyuncu olur.. başrol için daha fala şeyler gerekiyor .. kıvanç mesela yiğit özşener kadar yetenekli değil ama kıvançtan başrol olurda yiğitten olmaz .. eski oyunculara dikkat et tarık akanın oyunculuk yeteneği şener şenin yarısı kadardır ama şener şenden jön olmaz :))

Pantane ile fest ettiyse sözleşmesini kesin saçlar hapiste kesilcektir.Şu Tuğba'nin adam akıllı bi dizisini izlemek isterim.Soğuk kıytı köşede bakip aciz aciz durmaz.Bi gardiyan gelsede kurtarsa modunda olmasın...Hapis dizisi olcaksa bi Prison Break tadinda bişeyler beklerim.

Pantane ile fest ettiyse sözleşmesini kesin saçlar hapiste kesilcektir.Şu Tuğba'nin adam akıllı bi dizisini izlemek isterim.Soğuk kıytı köşede bakip aciz aciz durmaz.Bi gardiyan gelsede kurtarsa modunda olmasın...Hapis dizisi olcaksa bi Prison Break tadinda bişeyler beklerim.

şimdiki çekilecek dizinin orjinalini izlemiştim çok iyiydi tuba bu işin altından kalkabilirde senaryoyu nasıl uyarlayacaklar acaba ?

şimdiki çekilecek dizinin orjinalini izlemiştim çok iyiydi tuba bu işin altından kalkabilirde senaryoyu nasıl uyarlayacaklar acaba ?
Bende izlicem filmi dizinin fragmanlari dönmeye başlayınca.Bakalım Suskunlar gibi hiç edilecek mi dizi.Filme kaç verirsin? yada verdin?

Bende izlicem filmi dizinin fragmanlari dönmeye başlayınca.Bakalım Suskunlar gibi hiç edilecek mi dizi.Filme kaç verirsin? yada verdin?

filme 6.8 verdim ama imdb puanı 7.3 müş :)

ben 6 nın üstünde dramları ve 5 in üstünde korku filmlerini izlerim daha aşağısı kurtarmaz:)

filme 6.8 verdim ama imdb puanı 7.3 müş :)

ben 6 nın üstünde dramları ve 5 in üstünde korku filmlerini izlerim daha aşağısı kurtarmaz:)
İMDB 7+ ise izleyeyim.6.5'dan aşağisina çok nadir bakarim.Onlarda genelde komedi olur.Fragman cıksada izlesem merak ettim şimdi :X

Tuba bu dizi çok farklı bir karakterde olacakmış.Duygusal ve romantik olmayacakmış.Diğer dizi ve karakterlerinden farklı bir dizi olacak 20 Dakika

İMDB 7+ ise izleyeyim.6.5'dan aşağisina çok nadir bakarim.Onlarda genelde komedi olur.Fragman cıksada izlesem merak ettim şimdi :X

ben korku filmlerinde çıtayı aşağı indiriyorum 5 i geçerse yeterlidir korku filminde 7 üstü bulmak çok zor :))

Ay Yapımın Star için yapacağı ilk dizi. Bakalım başarılı olacak mı? Hoş ben hala Starda olacağına inanamıyorum :D

tubanın yanına BENİ KOYSALAR SIRITMAZ GÜZELLği ile:D ama bu diziye çok iyi bir erkek başrol lazım en az 3 tane de çok iyi yardımcı rol diziniin starda olmasının etkisini azaltmak için:D

Barış Falay,İpek Bilgin, Bülent Emin Yarar,İlker Aksum,Tuba Ünsal iyi bir yan kadro bence
Birde Tuba'nın yanına yakışan iyi bir oyuncu geldi mi bu dizi rahat zirveye oynar.Kaliteli iş bir şekilde kendini belli eder izleyici bulur kanalın çok fazla etkisi olmaz.Ayrıca Ay Yapım dizilerine sonuna kadar sahip çıkan bir yapım şirketi Star'ın sürekli gün ve saatle oynamasına izin vermez