Tuba Büyüküstün Çocuklarını Nasıl Büyütüyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,186
Puanı
1,060
Oyunculuğunun yanı sıra anneliğiyle de fanlarını kendine hayran bırakan Tuba Büyüküstün çocuklarını büyütürken dadı kullanmıyor !

Dadı kullanmayı geçin annesinden bile yardım istemeyen örnek anneye 'Neden böyle büyültüyorsunuz ?' diye sorunca 'Biz bize olmak istiyorum' yanıtını veren güzel anne eşi Onur Saylak hakkında da çok iyi kelimeler söyledi.

Eşinin, örnek bir baba, iyi bir eş tanımına uyduğunu söyleyen Tuba Büyüküstün çocuklarını o kadar iyi yetiştiriyor ki onlara babalarının dizisini izletmiyor.Sebebiyse babalarının dizideki karakterinin psikopat olması.Çocuklarının bu durumdan etkileneceğini düşünen Tuba Büyüküstünün kızları şu sıralar babalarını özlüyorlar.Ama bu özlem kısa sürecek çünkü dizi 13. Bölümde bitiyor...

Son düzenleme:
@FurkanTB çocuklarına diziyi izletmemesi takdir edilesi bence

EVET HER hareketiyle örnek olunası bir kadın aslında karakter kötü olduğu için babalarını oyle görmesinler diye izletmmiş büyüdüklerinde izlerler
)

EVET HER hareketiyle örnek olunası bir kadın aslında karakter kötü olduğu için babalarını oyle görmesinler diye izletmmiş büyüdüklerinde izlerler
)

Lo bende öyle dedim
ben de seviyorum tubayı

@destere @sokak sanati @sürgünüm @-potterhead- @Harunnn60 @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @GunesinOglu @vadikızı @Aserat @mrt-06 @Bully

Doğru bir karar yapmış izletmeyerek..Tuba için doğru bir karar bunu yapması

@*Dream* sen bu haberi biliyormusun

yeni bir haber değil ki bu tuba bunu 20 dakika döneminde söylemişti zaten
çocukların babalarının dizisini izlememe yasağı büyük saçmalık o yaşta ki çocuklar zaten hiçbir diziyi izlemez izlememeli
Aa haber sitelerinde gördüm de yayınlıyım dedim

Sende haklısın ama diğerlerini de izletmiyordur bence

soğan ekmekle büyütüyor, soğan cücüğünü ekmeğine katık ediyor, kan kusuyor kızılcık şerbeti içtim diyor kadıncağız! çok fakirler çoook
)