Tuba Büyüküstün'ün Makyajsız Hali Beğenildi

papuleoo

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
11,286
Puanı
710
Atv'de yayınlanan Kara Para Aşk dizisinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün makyajsız bir fotoğrafını instagram sayfasında paylaştı.

Asi, Ihlamurlar Altında, Gönülçelen, 20 Dakika ve şu an başrol oynadığı Kara Para Aşk dizileriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı fotoğraf kısa bir zaman içinde binlerce beğeni aldı.

İşteTuba Büyüküstünün kısa zamanda büyük beğeni alan makyajsız fotoğrafı.

bence de güzel olmuş zayıfladığı için makyaj eskisi ka yakışmıyor zati doğal hali iyi

Bu nasıl makyajsız ya bariz yüzündeki sivilceleri ışık oyunuyla gitmiş))) sanırım o da buna şaşirmis ve yüklemiş)))

Ben zaten makyajlı halini sevmiyorum. KPA'da o nedenle pek güzel bulmuyorum. Doğal daha iyi.

benim makyajsız halım bu kadından daha güzel sizin dünyanın güzel dediği kadından ne derseniz deyin benim doğal halım daha cici

çünkü biz makyaj falan kullanmıyoruz zaten fotolarım hep makyajsız hallerimle doluydu ayy bu kadın ne yaparsa yapsın benim gözüme giremicek galiba 🙂🙂🙂

yüzündeki pudra fondöten dudaktaki ruj kaşlardaki kalem makyajdan sayılmıyor heralde
))))

Zaten yüzünde makyaj vardirki @china_shangai nin dediği gibi.
Olmasa bile ışıkla falan oynamıştır

Zaten yüzünde makyaj vardirki @china_shangai nin dediği gibi.
Olmasa bile ışıkla falan oynamıştır
her kadın makyaj yapabilir tabikide cnm ama ben şunu anlayamıyorum biz normal insanlar olarak benim çevremde en azından düğün vsyle önemli birşey olmadığı sürece kimse hemen hemen öyle mkyja bulanmaz doğal hallerimizle geziyoruz bende arkadaşlarıma öyle düğün olmadığı sürece makyaj ihtiyacı duymuyoruz ve çokta ciciyiz yanı

ama bu ünlüler makyajsız uyuyamıyor bile ve makyaj olmadan hortlaktan farksız değiller ozaman biz normal insanlar o ünlülerden daha güzeliz ortaya ben bunu çıkartırım işte

Makyaj olmasa bile efektlenmiş bir fotoğraf. Keşke fotoğrafa efekt koymasaymış da gerçek makyajsız halini görebilseydik.

Zaten Tuba bu kareyi paylaşarak "makyajsız doğal halim" diye bir not düşürmedi.
o,gazetelerin sitelerin haber yapmak için çabaları.
Tubanın öyle bir kaygısı olduğunu sanmıyorum.
ama bazı arkadaşlar her fırsatı değerlendiriyorlar konu Tuba olunca.

Kendisi de doğal hali olduğunu söylemediyse bir şey diyemem, ama bu haliyle de gayet güzel olduğu bir gerçek...