Tuba Büyüküstün'ün Dizisi 24 Aralıkta atv'de!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Tuba Büyüküstü ve Cansel Elçinin başrollerini paylaştığı "Gönülçelen" tekrarlarıyla 24 aralıktan itibaren hafta içi pazartesinden perşembeye 8:30 da A tv ekranlarında olacak.

A Tv kızım nerde adlı dizinin tekrarlarınıda 25 Aralıktan itibaren saat 2:30 dan itibaren tekrarlarını yayımlayacak.

tazeyken kimse izlemedi tekrarı hiç tutmaz heleki sabahın köründe karğlar beslenmeden çıkacak diziyi hiç kimse izlemez:)

Daha önce bu dizinin tekrarlarini yayinladilar ama cok kötü gitti. Bir zamanlar Adanali yi yayinliyorlardi ve dizi Total de 2 Reytingin altina düsmüyordu. Neden onu tercih etmiyorlar?

beyazsoy bu arada atv'de degil mi tekrarlari? a tv yazmissin da..

Daha önce bu dizinin tekrarlarini yayinladilar ama cok kötü gitti. Bir zamanlar Adanali yi yayinliyorlardi ve dizi Total de 2 Reytingin altina düsmüyordu. Neden onu tercih etmiyorlar?

verdikleri saat çok erken o saatte sabah proğramları tutar dizi tutmaz

öğlen kuşağındaydı adanalı..

- - - Ekleme - - -

:)))

atv nin açılımı Aktif tv ..

tv yi ayırdım sadece :)))) atv nin kendisi ayırmıyor. sanırım dogru yazılışı bu ..

şimdi siteye baktım bazı yerlerde "a" yı ayırmışlar bazı yerlede bitişik yazmışlar

8.30 ds bu soğuklarda kim dizi iler...sabah 10 gibi verslerdi ya ben izlerdim..))))

Aktüel TV yani atv adina yeni bir web sitesi de açilmis zaten :)