Bir çok ünlü ismin katıldığı Buzda Dans yarışmasının ünlüleri ilk provalarını önceki gün yaptılar. Son günlerde Playboy dergisine poz vereceği haberlerle gündeme gelen şarkıcı Tuğba Özay, İtalyan eşinin kendisine kızmadığına aksinin onun kendisini teşvik ettiğini söyledi. Özay 'Yalancı çıkarmak istediler ama teklifi gelen maille kanıtladım. Dergiyi alıp inceledim eskisi gibi öyle çok açık saçık bir dergi değil. Zaten erotik ve çıplak poz vermeyeceğim. Ben eşimi ikna etmedim aksine o poz vermem için beni ikna etmeye çalışıyor' diye konuştu.
Vatan Şaşmaz ek rakibim Bekensir
Sunucu Vatan Şaşmaz, yarışacağı Buzda Dans yarışmasında iddiasını ortaya koydu. Geçtiğimiz yıl bir kampanya için buz hokeyi yaptığı için kendisini avantajlı olarak gördüğünü belirten Vatan Şaşmaz, tek rakibinin ise Önder Bekensir olduğunu söyledi..
Vatan Şaşmaz ek rakibim Bekensir
Sunucu Vatan Şaşmaz, yarışacağı Buzda Dans yarışmasında iddiasını ortaya koydu. Geçtiğimiz yıl bir kampanya için buz hokeyi yaptığı için kendisini avantajlı olarak gördüğünü belirten Vatan Şaşmaz, tek rakibinin ise Önder Bekensir olduğunu söyledi..