Tuğçe Kazaz Yeni Sezonda Yeni Dizide !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Başarılı ve güzel oyuncu, aynı zamanda manken olan Tuğçe Kazaz bilindiği üzere bugüne kadar 'Kampüsistan', ''Son Yaz Balkanlar' ve 'Hayat Devam Ediyor' dizilerinde yer aldı.

Özellikle Son Yaz Balkanlar ve Hayat Devam Ediyor dizileriyle istediği başarıyı yakalayamayan güzel oyuncu, yeni sezonda, yeni bir dizi de yer alacağını söyledi.

Dizi ile ilgili şuan için bir bilgi vermeyen oyuncunun, hangi dizide yer alacağı ise merak konusu.
sv4zGTLuHoKH0hf7tI542Zus.jpg

Son düzenleme:
Din konularda yaptığı saçma değişikliklerden sonra gözümden çok düştü.Kimsenin hristiyan olmasını eleştirecek değiliz fakat bir insan kıyafet değiştirir gibi din değiştiriyorsa o iş saçmalıktır ve herhangi bir fikrinin olmadığının göstergesidir.Bana çok itici geliyor özellikle kampusistan'dan beri sevmem.:D

Uzun Hikaye filminde gayet başarılıydı.Yada Kenan İmirzalioğlu onun açığını kapıyordu:X Gayet güzel filmdi:ok: İzlemeyenler izlesin (reklamları izlediniz:A)

Tekrardan bir drama dizisinde yer alacagini düsünüyorum.

Rol alacağı dizi ya Kanal 7 yada Samanyolu TV de yayınlanır. Kız dinini çıkarlarına göre değiştiriyor.
Bundan sonra İneklere de taparsa hiç şaşırmam.:fat:

Kampüsistan'ı ben de izlerdim, çok güzeldi. :D Keşke tekrarları verilse. :T:

Rol alacağı dizi ya Kanal 7 yada Samanyolu TV de yayınlanır. Kız dinini çıkarlarına göre değiştiriyor.
Bundan sonra İneklere de taparsa hiç şaşırmam.:fat:
Çok çelişkili bir yorum olmuş. Samanyolu ve Kanal 7 dini vecibelere daha çok önem verir. Bu da demek oluyor orada yayınlanma şansı 0. :)

Kanal 7 ve Samanyolu TV dizilerinde oynayanlar dini vecibelerine çok mu önem veriyor?