Tuğçe Kandemir Gelen Soruları Yanıtladı!

dreamy

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,791
Puanı
710

Son dönemin yükselen isimlerinden Tuğçe Kandemir, Onedio kanalında kendisine sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. Aynı zamanda edebiyat öğretmeni de olan başarılı şarkıcı hayatı hakkında da bilinmeyenlerden bahsetti.

Tuğçe Kandemir ayrıca yeni şarkısının 1 ay içerisinde geleceğini müjdeledi!
İşte eğlenceli anların yaşandığı o video:​

Klibin sadeliği halleri tavırları gözüme girdi böyle şarkısını söylesin işine baksın

İrem gibi bozulmasın sonradan çok bozdu kendisini şöhret için ama bitirdi kariyerini

İrem cidden bitirdi kendini, o güzel şarkılarından sonra saçma sapan şarkılara yöneldi. Umarım birisi dur der bu gidişatına.

Tuğçe'den hareketli bir şarkı da beklerim ama sesi böyle slowlara daha güzel gidiyor.

Klibin sadeliği halleri tavırları gözüme girdi böyle şarkısını söylesin işine baksın

İrem gibi bozulmasın sonradan çok bozdu kendisini şöhret için ama bitirdi kariyerini

İrem bir kadının sevgilisini çalmış, hatta kıza mesaj atmış senle de görüşelim bir kahve içelim bacım demiş.
Kızın elinden alıyorsun birde mesaj atıyorsun.
Bugün de saçlarını kestirmiş. O kız gibi kısa yaptırmış.
@kerem @sokak sanati @xemrexxx @MasacRE- @Yiğitt

İrem'in böyle dobra ve cesur hareketlerini seviyorum ama.

Işın Karacanın kocasına da yazmış
dobralık buysa ben almayayım .A @Çiğdem-
İrem'in böyle dobra ve cesur hareketlerini seviyorum ama.
İrem böyle birisi değildi Dantel albümünden sonra kişiliğini değiştirdi rol yapmaya başladı zaten beni orada kaybetti
Demet bir yazısını okudum İrem beni taklit etmeye başlayınca bitti tarzında sanırım Demete katıldığım tek noktaydı İrem başka insanmı kalmadı dünyada gittin Demeti birebir kopyalayıp kendini bitirdin
@Billy Kane

Herşey böyle başladı

Ay sende bunu atıp duruyorsun, kayıtlı herhalde bayağı sevdin bu videoyu

Ay sende bunu atıp duruyorsun, kayıtlı herhalde bayağı sevdin bu videoyu
Hahah radarıma bu videoyla girdi
@Harunnn60

Bully forumdan gitmemişti daha İremin kişiliğini seviyorum demetler gibi bozulmaz inş demiştim gitti en olmucak kişiyi taklitledi Demetin onu suçlayan bir röportajını okumustum bu yönden sonra ecünnü listeme giriş yaptı

Niye gayet güzel olmuş, beğendim ben VER BANA'yı.

Adını şu an ilk defa duydum