True Detective 2. Sezonun Kadın Başrolü Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1411736674.jpg

İlk sezonuyla büyük ses getiren HBO dizisi True Detective'in ikinci sezonuyla ilgili cast haberleri gelmeye devam ediyor.

True Detective'in 2.sezonunda Colin Farrell ve Vince Vaughn'dan sonra Rachel McAdams'ın da kadroda olacağı kesinleşti. McAdams dizinin ilk kadın dedektifine hayat verecek.

Kanadalı oyuncu, Sherlock Holmes, Paris'te Gece Yarısı (Midnight in Paris), Not Defteri (The Notebook) ve Kötü Kızlar (Mean Girls) gibi filmleriyle tanınıyor.

Hatırlanacağı üzere bu rol için Elisabeth Moss da düşünülüyordu. Dizinin dördüncü başrol oyuncusu olarak da, Taylor Kitsch'in adı en güçlü adaylar arasında olduğunu belirtelim.

@OzaN @Forumdash @berkann @destere @aserat54 @sokak sanati

Fena bir seçim olmamış, ama yeni sezondan çok da umudum yok. Colin Farrell hariç gerisi boş. Yine de başarılar... :)

@destere'nin izleyeceği kesinleşti. :) İnanılmaz sıcak bi gülümsemeye sahip oyuncu, ayrıca romantik filmlerin kraliçesi. çok da tatlıdır. :)

Diğer iki oyuncu kötü seçimdi belki ama kadın oyuncu seçimi çok iyi oldu. Evet çok harika bir oyuncu olduğu söylenemez ama izlemesi keyif veren isimlerden. :):)

TD'nin ilk sezonu erkeklerden oluşan castla gerçekleştiği için 2.sezonu merakla bekliyordum.Maalasef erkek castlarda çuvalladılar.

Bu kadının hiç bi filmini izlemedim:( ama çok güzel bişeye benziyor:X Belki 2.sezon kadınların önde olacaği bir sezon olur:X

Diğer iki oyuncu kötü seçimdi belki ama kadın oyuncu seçimi çok iyi oldu. Evet çok harika bir oyuncu olduğu söylenemez ama izlemesi keyif veren isimlerden. :):)
TD'nin ilk sezonu erkeklerden oluşan castla gerçekleştiği için 2.sezonu merakla bekliyordum.Maalasef erkek castlarda çuvalladılar.

Bu kadının hiç bi filmini izlemedim:( ama çok güzel bişeye benziyor:X Belki 2.sezon kadınların önde olacaği bir sezon olur:X
Aslında Colin Farrell da iyi bir oyuncu. Belki son zamanlarda çok iyi işlerde rol alamasa da, bazı filmlerde gerçekten de başarılı bulduğum bir oyuncudur. Haksızlık etmeyin derim. Vince Vaughn ve Rachel McAdams hakkında söylediklerinize katılıyorum. Vince inanılmaz kötü bir oyuncu. Rachel ise iyi bir oyuncu değil, ama sıcak bir havası var... :)

Aslında Colin Farrell da iyi bir oyuncu. Belki son zamanlarda çok iyi işlerde rol alamasa da, bazı filmlerde gerçekten de başarılı bulduğum bir oyuncudur. Haksızlık etmeyin derim. Vince Vaughn ve Rachel McAdams hakkında söylediklerinize katılıyorum. Vince inanılmaz kötü bir oyuncu. Rachel ise iyi bir oyuncu değil, ama sıcak bir havası var... :)
Doğrudur ben zaten pek izlemedim Colin Farrell'i. Sadece Saving Mr. Banks'te izledim yakın zamanda oradaki performansını da beğendim aslında ama genel olarak sevilmeyen bir oyuncu ve oyunculuk olarak iyi olsa da sevilesi bir karakter yaratabileceği konusunda şüphelerim var. Karakterleri sevmeden de izlemesi bir hayli zor dizi True Detective. :)

Umarım beni yanıltır. Geçen sezon öncesi Matthew McConaughey ile Colin Farrell'in durumları çok farklı olmasa gerek. :)

Iyi bir secim olmus bence. 'About Time' isimli sinema filminde izlemistim, gayet basariliydi.

Ben bu sayılan isimler arasında maalasef Vince'in bir filmini izledim :( Colin hakkında söylememiştim adamın hiç bi filimini izlemedim zaten. Rachel'i görsellerde aratarak söyledim, oyunculuguna dair bi bilgim yok :X

Doğrudur ben zaten pek izlemedim Colin Farrell'i. Sadece Saving Mr. Banks'te izledim yakın zamanda oradaki performansını da beğendim aslında ama genel olarak sevilmeyen bir oyuncu ve oyunculuk olarak iyi olsa da sevilesi bir karakter yaratabileceği konusunda şüphelerim var. Karakterleri sevmeden de izlemesi bir hayli zor dizi True Detective. :)

Umarım beni yanıltır. Geçen sezon öncesi Matthew McConaughey ile Colin Farrell'in durumları çok farklı olmasa gerek. :)
Aslında Matthew McConaughey de çok iyi bir performans çıkarmamıştı, hatta ben dizinin ilk sezonda çok fazla abartıldığını düşünüyorum. Ama yapıma yakışacak bir havası var Farrell'ın... :)

Aslında Matthew McConaughey de çok iyi bir performans çıkarmamıştı, hatta ben dizinin ilk sezonda çok fazla abartıldığını düşünüyorum. Ama yapıma yakışacak bir havası var Farrell'ın... :)
İlk sezonun çok abartıldığına ben de kesinlikle katılıyorum ama Matthew McConaughey bence gerçekten çok iyiydi, ona katılamam. :)