True Detective 2. Sezon Kadrosuna Yeni Takviyeler!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,288
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

HBO'nun ilk sezonuyla olay yaratan dizisi True Detective'in ikinci sezonuyla ilgili cast haberleri aylardır gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

5 dalda Emmy ödülü kazanan True Detective'in ikinci sezon kadrosuna daha önceden Colin Farrell, Vince Vaughn ve Rachel McAdams'ın dahil olduğunu duyurmuştuk. Colin Farrell, Vince Vaughn ve daha önce söylenti olarak bahsettiğimiz Taylor Kitsch'in dizide başrol olacakları HBO'dan resmen duyuruldu. Rachel McAdams'ın adı resmen duyurulmasa da kısa sürede duyurulmasına kesin gözle bakılıyor.

Ana oyuncular dışında dizide devam eden rollerde göreceğimiz diğer oyuncular da belli oldu. Kelly Reilly, Leven Rambin, Michael Irby ve Abigail Spencer dizinin kadrosuna dahil olan isimler oldular.

Dizideki ana karakterlerin hangi rolleri oynayacakları da belli oldu.

Colin Farrell, dizide Ray Velcoro adındaki yozlaşmış bir dedektifi canlandırırken Taylor Kitsch; Paul Woodrough adındaki 28 yaşında yakışıklı bir eski askeri canlandıracak. Rachel McAdams dizideki bir diğer dedektif Ani Bezzerides'ı canlandıracak ve onun partnerini de dizinin 5-6 bölümünde yer alması beklenen Michael Irby canlandıracak. Vince Vaughn ise dizideki azılı suçlu Frank Semyon rolüne hayat verecek.

True Detective'in yeni sezon çekimleri sonbaharın sonlarında başlayacak. Dizinin ilk sezonun aksine yaz aylarında ekrana gelmesi bekleniyor...

Bırakmasını gerektirecek bir şey yok zaten çok bir rolü yoktur burada.

Kadrıo ne olursa olsun izleyeceğim zaten ama bu sezon niye böyle ileri tatile atılmış.
Bunu sevmedim.

başroller @Çiğdem- e göre seçilmiş sen de kıyıda köşede kalanlarla idare etcen zaar

Başrolde Edward Norton ve Brad Pitt olmasını isterdim. Pitt bir ara True Decetive'de oynayacak diyorlardı.

Umarım senaryo ilk sezondaki gibi vasatın altında olmaz bu sezon. Ilk sezon birçok sahnede esnemiştim, dahası oldukça klişe konular vardı, (Bir polis ve kötüye giden evliliği. Kızını kötü bir durumda basması ve kızın sevgilisini dövmesi. Ardından kızı yaşındaki biriyle birlikte olması ve bunu öğrenen karısının , aldatan kocasının ortağıyla kocasını aldatması) kabul edelim oyunculuk başarılı olmasına rağmen ortada dört dörtlük bir senaryo, kurgu yoktu.

Çok güzel haber. Abigail Spencer, Rectify'de en beğendiğim oyuncuydu, o olmasa diziyi izlemezdim.

@destere Diğer hatunlarda güzel.

zaten dizideki kız oğlan dağılımındaki oran bu şekildeyse kesinlikle dizide güller açacak
bir kaplumbağaya üç güzel kız düşüyorresme bakarsak

Pitt, Norton ikilisi hayal ürünüydü ve gerçekleşmesi çok çok zordu.

Senaryo konusuna katılıyorum. İlk sezon senaryo ve kurgu çok zayıftı. Bu kez senaryonun daha iyi olduğunu söylüyorlar ama göreceğiz.

Rust kalaydi iyiydi ergen felsefe sevenleri kim diziye bağlayacak))) bizde aforizma sallayan babalar makbul amarikan gençliğinde felsefe parcalayanlar makbul))) iki toplum arasındaki fark)))

Rust kalaydi iyiydi ergen felsefe sevenleri kim diziye bağlayacak))) bizde aforizma sallayan babalar makbul amarikan gençliğinde felsefe parcalayanlar makbul))) iki toplum arasındaki fark)))
bizim prime fart-minister da farklı
onlarınki gibimi? bizimki bir numara