True Detective 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Hala katil kim dizikeleri izleyenler var. Bir katilin kim okdugunu ogrenmek icin neden uc ay bekler insan anlamam)))) bir bucuk saatlik filmi uc aya uzatinca daha zevkli oluyor her halde bunun yan etkisi ise oyunclari reis yapar insan yani)))

Hala katil kim dizikeleri izleyenler var. Bir katilin kim okdugunu ogrenmek icin neden uc ay bekler insan anlamam)))) bir bucuk saatlik filmi uc aya uzatinca daha zevkli oluyor her halde bunun yan etkisi ise oyunclari reis yapar insan yani)))
dur daha dizibaşlamadı başlasın öyle kalaylarsın çok acele davrandın
) şu anda sadece bıyığı sormuştum colin farel o bıyıkla NEWyork ülkü ocakları başkanlığı yaparmı ?
soru buydu sen daldın yine daldın diziye

Seninle bizim aramızda böyle bir fark var işte. Sen Alison'ların soyunsun istersin biz Abigail soyunacak olsa kızarız-kıskanırız..
(Biz derken benimle aynı düşüncede olan vardır muhakkak)
aramızda fark var ama sizi grubu azınlıkta kalıyor bayanlar hariç erkeklerden 100 deneğe sorsan 90 tanesi bizimkilerden olacaktır anca 10 kişi sizinkilerden çıkar
hem kadın maharetlerini kendine ve eşine saklarsa biz burda ne diye onca çile çekip izliyoruzki

iyi absürt yorum istiyon kendimi zorlayayim
Ülküsü olmayan adamdan hayir gelmez.. Ülküyu bıyık bırakmak kadar basit görenlerin ülküleri bıyık kesene kadardir))))

iyi absürt yorum istiyon kendimi zorlayayim
Ülküsü olmayan adamdan hayir gelmez.. Ülküyu bıyık bırakmak kadar basit görenlerin ülküleri bıyık kesene kadardir))))
bir taşla üçbeş kuş vurayım diyorsun yani
güzel bir yöntem
ama bu sözünü badem bıyıklılarada söylersen durum eşitlenmiş olur tek tarafa yüklenmemek lazım
)

bir taşla üçbeş kuş vurayım diyorsun yani
güzel bir yöntem
ama bu sözünü badem bıyıklılarada söylersen durum eşitlenmiş olur tek tarafa yüklenmemek lazım
)
Politik gönderme yapma niyetim yoktu üstünde alınacağını zannetmedim))) sözüm herkese tabi. Sen de gönderme yapsaydın da badem bıyığı kesmek daha kolaydir deseydin

Politik gönderme yapma niyetim yoktu üstünde alınacağını zannetmedim))) sözüm herkese tabi. Sen de gönderme yapsaydın da badem bıyığı kesmek daha kolaydir deseydin
yok vallahi ben halimden memnunum pek öyle alınacak bir havada değilim
)

yalnız true detective in ikinci sezonunu artık birlikte izleriz birebir yorum yaparız ama bu sefer eleştirmeyeceksin sadece iyi yönlerini anlatacaksın
)

Katil kim dizilerin mantık hatasi olmazsa neyi eleştirecek bakarım bir kaç bolum ama ilkinde ilk bölümde ip ucunu vermişlerdi oyle yapacaklarsa hic iyi olmaz

Katil kim dizilerin mantık hatasi olmazsa neyi eleştirecek bakarım bir kaç bolum ama ilkinde ilk bölümde ip ucunu vermişlerdi oyle yapacaklarsa hic iyi olmaz
ilkindeki ipucunu ben hala çözemedim sen iyi çözmüşsün ..

true da ki diyaloğları seviyorum ben pek cinayeti kim çözmüş umursamıyorum ama aralarındaki sohbet muhabbet belli bir derinlik ve felsefe işi ..

Konuşmalari seviyorsan kitap oku o zaman dizi niye izliyon)))). Nichenin insanca pek insanc. Ufak ufak yazılarla buyuk fikirler anlatir onu oku

Konuşmalari seviyorsan kitap oku o zaman dizi niye izliyon)))). Nichenin insanca pek insanc. Ufak ufak yazılarla buyuk fikirler anlatir onu oku
kitaplar resimli olsa okurumda resimli yapmıyorlar
şimdi nitzche nin aforizmaları arasına bir iki dadario resmi yerleştirseler kitap bir günde biter ama öyle yapmıyorlar işkenceye dönüyor okumak

kitaplar resimli olsa okurumda resimli yapmıyorlar
şimdi nitzche nin aforizmaları arasına bir iki dadario resmi yerleştirseler kitap bir günde biter ama öyle yapmıyorlar işkenceye dönüyor okumak
Dediğim kitap parça parça, on beş satırla fikir anlatiyor.sıkmıyor merak etme. sana bir sayfa bir ay dusunmene yeter))) öyle bir ay ara verince konuyu unuturum korkusu da yok ben daha bitirmedim ara ara okurum.. Nichenin diğer kitapları öyle değil en rahat okunur kitabi

yalnız seni diziye başlatmaya çalışıyorum sen beni diziden ayırmaya çalışıyorsun
gel şöyle yapalım sen diziyi izle ben kitabı okuyayım her ikisindende eksik kalmış olmayız

yalnız seni diziye başlatmaya çalışıyorum sen beni diziden ayırmaya çalışıyorsun
gel şöyle yapalım sen diziyi izle ben kitabı okuyayım her ikisindende eksik kalmış olmayız
Sana nasıl güveneyim sen benım önerdiğim hiç bir şeyi izlemedin ama ben söz verdiğim her şeyi izledim.. Senle anlaşma yapacağıma kılıçdarogluna inanirim daha zekice)))

taylor kitsch varimiş artık @Çiğdem- le birbirinizi çimdikleye çimdikleye izlersiniz
siz birbirinizi çimdikleyin bence beni hiç karıştırmayın tuhaf fantazilerinize hahaha