True Detective 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1428600164.jpg

HBO'nun ilk sezonuyla olay yaratan dizisi True Detective'in ikinci sezonunda geri sayım başladı!​

5 dalda Emmy ödülü kazanan True Detective'in ikinci sezon kadrosunda; Colin Farrell, Vince Vaughn, Taylor Kitsch ve Rachel McAdams gibi isimler yer alacak.

Her sezon farklı konular ve oyuncularla ekrana gelecek olan dizide bu sezon; Rachel McAdams, Ventura County'de dedektif olarak görev yapan Ani Bezzerides'e hayat verecek.

Taylor Kitsch, bir savaş gazisi olan Paul Woodrugh karakteriyle karşımıza çıkacak. Bir diğer karakter Colin Farrell, Ray Velcoro isimli bir karakteri canlandıracak.

Vince Vaughn ise suçla bağlantılı bir girişimci olan Frank Semyon karakterine hayat verecek.

True Dedective'nin ikinci sezonu 21 Haziran'da başlayacak ve 8 bölümden oluşacak.

Yeni karakter fotoğrafları da burada!

otVTN51.jpg

MaH0EKg.jpg

5eEntVw.jpg

JLvDu5o.jpg

Son düzenleme:
İlk sezon havasında bir fragman olmuş

Diğer oyuncularda hayır olmasa da Rachel McAdams için bekliyoruz. :):)

21 Haziran çok erken bir tarih beklemiyordum. Galiba bu yılın Emmy ödüllerine yetişiyor ya da ucundan kaçırıyor. (b) Birazdan araştırıp öğrenirim onun doğrusunu. :)

Geçtiğimiz yaz dönemiydi sanırım, ingilizcem gelişsin sonra izlerim demiştim.

1x1 hala bilgisayarımda durur ama hala ingilizcem iyileşmedi muhtemelen 3. sezona doğru denerim. :D

Rust Cohle'suz bir dizi tuhaf gelse de yaz aylarında kendini izlettirecek dizimiz şimdiden belli oldu efenim. :)

@OzaN Tüm yabancı kaynaklarda 21 Haziran yazıyor.

İsmi görunce heycanlandım ama fragman beni pek sarmadı:( gunumuzde geciyor heralde? Dallas'ın cinayet versiyonlusu gibi geldi:(

İlk sezon daha dark sahnelerle doluydu hem:(

Rust Cohle'suz bir dizi tuhaf gelse de yaz aylarında kendini izlettirecek dizimiz şimdiden belli oldu efenim. :)

@OzaN Tüm yabancı kaynaklarda 21 Haziran yazıyor.
21 Haziran kesin zaten fragman sonunda da yazıyor ben Emmy durumu için demiştim. Baktım bu yılın Emmy'sine dahil olmuyor, bir sonraki yılın Emmy'sine dahil olacak. Bu da dezavantaj bence. :)

Geçtiğimiz yaz dönemiydi sanırım, ingilizcem gelişsin sonra izlerim demiştim.

1x1 hala bilgisayarımda durur ama hala ingilizcem iyileşmedi muhtemelen 3. sezona doğru denerim. :D
Bu diziyi ne kadar geliştirsen bile Türkçe izle çünkü diyalog dizisi. Felsefik cümleler falan var bol miktarda. Olayları falan anlarsın yine ama asıl iş diyaloglarda olduğu için Türkçe altyazı izlemek en iyisi bu tip şeyleri. :):)

21 Haziran kesin zaten fragman sonunda da yazıyor ben Emmy durumu için demiştim. Baktım bu yılın Emmy'sine dahil olmuyor, bir sonraki yılın Emmy'sine dahil olacak. Bu da dezavantaj bence. :)

Bu diziyi ne kadar geliştirsen bile Türkçe izle çünkü diyalog dizisi. Felsefik cümleler falan var bol miktarda. Olayları falan anlarsın yine ama asıl iş diyaloglarda olduğu için Türkçe altyazı izlemek en iyisi bu tip şeyleri. :):)
Emmy bu yıl Eylül ayında değil miydi? O zaman kadar sezon tamamlanmış olur. Niye katılmasın. (b)

Fragman fena değil gibi. Ama bu, dizinin zamanında çok abartıldığı gerçeğini değiştirmiyor maalesef. :)

@destere Etiket göndermesek konuları hiç takip etmiyorsun? :)
fragman dan çok şarkıyı çok sevdim zaten ilk sezondada şarkılar muhteşemdi colin farell bıyıklı haliyle bizden biri gibi olmuş isminin colin olduğunu bilmesem sokakta rastlayınca naber mahmut abi diye seslenesim var :))

Eğer ilk sezondaki jenerik olmazsa izlemem, olursa izlerim. Bu kadar net. :D

geçen seneki jenerik muhteşemdi ama olmasada sorun olmaz bence her bölümden önce bu jeneriği youtube dan dinleyip öyle başlarım diziye :)

fragman dan çok şarkıyı çok sevdim zaten ilk sezondada şarkılar muhteşemdi colin farell bıyıklı haliyle bizden biri gibi olmuş isminin colin olduğunu bilmesem sokakta rastlayınca naber mahmut abi diye seslenesim var :))

geçen seneki jenerik muhteşemdi ama olmasada sorun olmaz bence her bölümden önce bu jeneriği youtube dan dinleyip öyle başlarım diziye :)
NY ülkü ocakları başganı olmuş diyolla. :))

olabilir ama ülkü ocakları başkanı olması için bıyıklar yere doğru biraz daha dikey inmeliydi :)
neyse bu bıyık işini tam bilemiyorum yine @beyazsoy u çağıralım bir kaç yorum yapıp diziye dinamit yerleştirsin :))
Sanki başka bir diziymiş gibi geliyor şu an. Rust olmadan diziyi nasıl izleyeceğim bilmiyorum. :)

Yan karakter olarak Abigail Spencer var. Alica karakterini canlandıracak. Senaristin aklı varsa fazla sahne yazar. :)
yalnız o soyunmazki ? sanmıyorum sanat için herşeyi yapanlardan olacağını :) ama dadarioda sanat için kendini feda eden bir ruh vardı :))

taylor kitsch varimiş artık @Çiğdem- le birbirinizi çimdikleye çimdikleye izlersiniz:)
@Çiğdem- le birbirimizi çimdiklememize yol açıyorsa parlak daha ne gece gündüz izlerim parlağı :)) çünkü getirisi güzel bu işin :)

yalnız o soyunmazki ? sanmıyorum sanat için herşeyi yapanlardan olacağını :) ama dadarioda sanat için kendini feda eden bir ruh vardı :))
Seninle bizim aramızda böyle bir fark var işte. Sen Alison'ların soyunsun istersin biz Abigail soyunacak olsa kızarız-kıskanırız.. :) (Biz derken benimle aynı düşüncede olan vardır muhakkak)

Forum İstatistikleri

Konular
172,094
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo