True Blood kadrosuna güçlü bir vampir geliyor

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
6 Şubat 2011
Mesajlar
19,683
Reaksiyon puanı
699
Puanı
684
Konum
Kocaeli
Yetenekli aktör Christopher Meloni'nin True Blood kadrosuna katılma konusunda yapımcılarla görüşme halinde olduğu bildirildi.

TV Line'ın raporuna göre aktörün HBO'nun popüler yaz dizisinin beşinci sezonunda önemli bir rolle karşımızda olması ve son derece güçlü bir vampiri oynaması bekleniyor.

NBC'nin uzun soluklu dizisi Law & Order: Special Victims Unit'de dedektif Elliot Stabler karakteriyle izlediğimiz 50 yaşındaki ünlü aktör dizi dünyasında daha önceden HBO'da yayınlanan Oz dizisinde de rol almıştı. Meloni ayrıca yaklaşmakta olan Superman filmi Man of Steel'in kadrosunda da bulunuyor.

The Ring Two,Tekken gibi filmlerde rol almış 33 yaşındaki Kelly Overton ve The Last Exorcism filmi ile The Gates, JAG, Criminal Minds dizilerinde konuk oyuncu olarak yer almış 55 yaşındaki tecrübeli aktör Louis Hertum ikilisinin beşinci sezonda rastlayacağımız yeni kurt adam karakterlerinden olduğu açıklanmıştı.

Salome karakteriyle İtalyan aktrist Valentina Cervi, geçen sezon ölen kurt adam Marcus'un (Dan Buran) güçlü ve saygın annesi 'Annie' karakterini canlandıracak Dale Dickey ve Godric tarafından dönüştürülen, Eric'in (Alexander Skarsgård) kız kardeşi Nora'yı canlandıracak İngiliz aktrist Lucy Griffiths beşinci sezonda karşımızda olacak diğer isimler.

True Blood, HBO ekranlarına 2012'nin yaz aylarında geri dönecek.