- Reaksiyon puanı
- 40,355
- Puanı
- 1,060
Bana sorarsan ben devam ederim de sen sevmediğin için dedim. Yoksa tabi sonuna kadar gitsonunda bırakacaksam onca çaba niye ?
Bana sorarsan ben devam ederim de sen sevmediğin için dedim. Yoksa tabi sonuna kadar gitsonunda bırakacaksam onca çaba niye ?
ben bunun düzgün halini senin faroşa benzetiyim @Forumdash da benzetiyi::dişleğin tekiymiş sen gerisinden bahsediyorsun gerisi her kadındaki gibi hoş olur tabiki
Bunlar tatil veriyor yaa aralık ayında o bölümden sonra biraz bozuldu gibikafana ne düştü ergenus
neresi benziyor çarpılırsınız iftira atmayın faroşumaben bunun düzgün halini senin faroşa benzetiyim @Forumdash da benzetiyi::
revoda pek bozulma yok benceBunlar tatil veriyor yaa aralık ayında o bölümden sonra biraz bozuldu gibiNeyse Son bölümü iyiydi. Revo'da öyle olmuştu
F.Abdullah mıben bunun düzgün halini senin faroşa benzetiyim @Forumdash da benzetiyi::
başladımmı zor terkediyorumBana sorarsan ben devam ederim de sen sevmediğin için dedim. Yoksa tabi sonuna kadar git
faroşa ilfitafttır annaya benzetilmekneresi benziyor çarpılırsınız iftira atmayın faroşuma)
ben x-menden beri benzetiyom yıllardırF.Abdullah mıAma o posterde benziyordu
Sen izlediğin hiç bi diziyi kötüleme zatenrevoda pek bozulma yok bence
Tamam 17 Hazirana yetişbaşladımmı zor terkediyorumen iyisi hiç başlamamak ben pll izleyeyim bir bölüm size iyi geceler)
reytingten bitti nedne bitecekSen izlediğin hiç bi diziyi kötüleme zatenNeden bitti yaa??? HAdamlar bilim kurgu diye yola cıkıyor bi bakıyorsun tarihi dizi gib habire topla tufekle çatişma halındeler.
Hayır sende bilim kurgu diye mesafeli yaklaşmamışmıydın Orphan Black'a?Fringe izlediğine dair bi post okumuştum ama başka bir konuda bahsettiğimizden soramamiştimOrphan da bilim kurgu eminmisin sevmediğine
Zaten Orphan'ı ben Bilim Kurgu olarak izlemiyorum onlar sanki diziyi devam ettirmek için bir araç olarak kullanmişlarHayır sende bilim kurgu diye mesafeli yaklaşmamışmıydın Orphan Black'a?
Ama zamanla öyle olmadığını anladık,dizide bilim kurgu nerdeyse hiç yok.
zaten tatiana 5 karaktere hayat veriyor geriye bişeyde almıyor dizinin herşeyi tatianaZaten Orphan'ı ben Bilim Kurgu olarak izlemiyorum onlar sanki diziyi devam ettirmek için bir araç olarak kullanmişlarSırf Tatiana'nın canlandırdıgı karakter için (özellikle Helana için) devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?