True Blood Dizisinin 7.(Final) Sezon Fragmanı ve Yayın Tarihi Belli Oldu - HBO

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060

HBO'nun yaz aylarında ekranlarında sürdüğü en çok izlenen dizisi olan True Blood 7.sezon (Final) ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sene finali duyrulan dizinin Final sezonuna ait fragmanı ve yayın tarihide belli oldu. Dizi 22 Haziran Pazar akşamı seyircisine son bir kez daha merhaba diyecek.

Anna Paquin True Blood'daki rolü sayesinde Altın Küre(2009)'de En iyi kadın aktris (drama TV) ödülünü kazanmişti.

İşte O Fragman;
2.Fragman;
Dizi için yer yıl birden fazla afiş hazırlanırdı, gelenek bozulmadı ve yine birden fazla afiş hazırlandı.Meraklısı için o afişler;

Son düzenleme:
fragman ilginç ama dizi 7. sezona girmiş iş işten geçmiş

Niye
Ben çok severim
Buffy diye de bir dizi var onu da izlemek istiyorum ama eski oldugundan pek yanaşamıyorum
originalsmidir nedir kazayla bir bölüm seyrettim, seyrediş o seyrediş bir daha töbe yanaşmadım artık

originalsmidir nedir kazayla bir bölüm seyrettim, seyrediş o seyrediş bir daha töbe yanaşmadım artık
Originals'ı zaten tavsiye etmem pek. Her bölüm bi sokakta parti veriliyor
Ama The Vampire Diaries'in ilk 4 sezonunu bu dizinin de her sezonu dicem ama buda biraz 5.sezonda sapıttı senaryo olarak
Neyse iki diziyide izle 4.sezonlarında bırak

bu mudur senin anna
) sanki anna kornikovadan bahsediyor bana ?
gitmişin en çikin resmini bulmuşun.ss bir de cıbıldak sahnelerine bak

klaus gidince sapıması normal zaten o gelince patlamıştı dizi o gitti sapıtır artıkın

sonunda bırakacaksam onca çaba niye ?

Güzel olan herşeyi izlerim ama vampirli ve kurtlu filimlere mesafeliyim birde bilim kuguları da pek sevmiyorum.
Fringe izlediğine dair bi post okumuştum ama başka bir konuda bahsettiğimizden soramamiştim
Orphan da bilim kurgu eminmisin sevmediğine

gitmişin en çikin resmini bulmuşun.ss bir de cıbıldak sahnelerine bak

klaus gidince sapıması normal zaten o gelince patlamıştı dizi o gitti sapıtır artıkın
dişleğin tekiymiş sen gerisinden bahsediyorsun gerisi her kadındaki gibi hoş olur tabiki